Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Καλό Φθινόπωρο και να ετοιμάζουν τις σχολικές τσάντες τους όλες και όλοι.
- Τι έγινε; Είχαμε τελικά εκπλήξεις στο κύπελλο Εύβοιας και ακόμη δεν τελείωσε η Α΄ ΦΑΣΗ.
- Στο γήπεδο των ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ οι δύο ομάδες μόλις είδαν πως τελειώνουν τα 90΄ είπαν να το τελειώσουν. Ο ΛΗΛΑΣ πήρε πέναλτι αλλά ο Παπίλας αστόχησε και έτσι ήρθαν οι καθυστερήσεις για να πετύχει ο ΛΗΛΑΣ δύο γκολ και να μην πάει ο αγώνας στην παράταση. Τώρα....
ο ΛΗΛΑΣ θα περιμένει τον νικητή του αγώνα ΕΥΒΟΪΚΟΣ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ.
- Στο γήπεδο της Αυλίδας η ΠΑΡΑΛΙΑ αποκλείσθηκε από την ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ με 0 - 1 κι έτσι για μια ακόμη φορά ο Παναθηναϊκών αισθημάτων κύριος Ράπος Μιχάλης, έθεσε θέμα Ρόγκα και αυτό τον έστειλε κερκίδα, ενώ στον πάγκο ως Γενικός Αρχηγός ήταν ο κ. Τσαλιαγκός. Κύριε Ράπο, φέρε τον Αλαφούζο να σώσει την κατάσταση!!!! Η ΑΕΛ θ΄ αντιμετωπίσει στην συνέχεια το ΑΦΡΑΤΙ.
- Τα ΑΛΑΤΣΑΤΑ πέρασαν αποκλείοντας τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ και έτσι έφεραν την έκπληξη. Στην επόμενη φάση θ΄ αντιμετωπίσουν τον νικητή του αγώνα ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙ/ΑΕΚ Χαλκίδας.
- Η 28η Οκτωβρίου πλησιάζει και κάποιοι άρχισαν πρόβες από τώρα για την παρέλαση, γιατί πιστεύουν πως θα είναι σημαιοφόροι ή παραστάτες. Κυρίες και κύριοι όχι παραστάτες και σημαιοφόροι δεν θα είσθε τότε, αλλά ούτε στην ουρά της παρέλασης.