Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έκανε καλό ξεκίνημα, αφού πήρε βαθμό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και μάλιστα εκτός έδρας με την ΚΑΛΛΙΘΕΑ.
Επόμενος αντίπαλος η ΚΟΡΙΝΘΟΣ την οποία ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα την υποδεχθεί στο στάδιο Χαλκίδας.
Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον αγώνα που οι Κορίνθιοι κέρδισαν ετσιθελικά και με τσαμπουκά στην έδρα τους τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Τότε πρόεδρος ήταν ο κ. Ταρνανάς.
Αυτή την φορά η ΚΟΡΙΝΘΟΣ έρχεται στην Χαλκίδα και θα....
έρθει για να πάρει τους βαθμούς της νίκης, αφού ξέρει πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τα τελευταία χρόνια δεν έχει στο πλευρό του τους φιλάθλους και έτσι δεν έχει δυνατή έδρα.
Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ δεν θα έρθει μόνη της. Θα έχει φιλάθλους στο πλευρό της, αφού έχει ήδη ξεκινήσει την διοργάνωση εκδρομών και σύμφωνα με πληροφορίες έχει την βοήθεια των φορέων της πόλης της Κορίνθου.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν πρέπει να είναι γυμνός. Ο κόσμος είναι ενοχλημένος και απογοητευμένος, αφού τα τελευταία χρόνια, είναι περισσότερα τα ψέματα των διοικούντων, από τα εισιτήρια που κόβει σε κάθε αγώνα η ομάδα.
Η εβδομάδα που ξεκινάει αύριο, θα πρέπει να είναι ομάδα δουλειάς για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Την Κυριακή στο γήπεδο η ομάδα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον μισογεμάτη και όχι μισοάδεια.
Από την προσπάθεια αυτή, δεν πρέπει να απουσιάσουν και οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι επίσης απέχουν, γιατί δεν άντεξαν κι άλλα ψέματα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ξέρετε το πόσο τα ψέματα αυτά έχουν χτυπήσει κι εμάς όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρετε επίσης πως πιστεύουμε πως αυτή την φορά, ο κόσμος πρέπει να σηκώσει την ομάδα στους ώμους του και τότε θα δούμε ποιος θα μπορέσει να τα βάλει μ΄ αυτόν τον κόσμο.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν πρέπει να γίνει σάκος του μποξ και φυσικά δεν πρέπει να τον αφήσουμε να οδηγηθεί στην διάλυση για να έρθουν ίσως κάποιοι άλλοι και έτσι οι σωτηράκηδες να γίνουν περισσότεροι, αλλά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μικρότερος.
Από αύριο Δευτέρα πρέπει να ξεκινήσει η κινητοποίηση.


1991-1992

Πάμε ξανά..
26 χρόνια μετά!!!!

Πάμε ξανά.......
για να δούμε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 
σε λίγα χρόνια ψηλά