Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Απάντηση

Αγαπητέ αναγνώστη, σ΄ ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, αλλά το apopsignomi έχει πάντα την ίδια στάση σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και δεν θ΄ αλλάξει τώρα.
Λέει καθαρά την άποψή του και δημοσιοποιεί την γνώμη του χωρίς να ....
δηλώνει ουδετερότητα, ίσες αποστάσεις και δεν ξέρουμε τι άλλο.
Φυσικά και θα πούμε την άποψή μας για κάθε υποψήφιο και μάλιστα θα πούμε και ποιον θα ψηφίσουμε εμείς για την Περιφέρεια και τον Δήμο Χαλκιδέων.
Είναι γνωστά αυτά και δεν αξίζει τον κόπο να τα ξαναγράψουμε.
Φυσικά στις προηγούμενες εκλογές, πριν αποφασίσει ο Μπακογιάννης για την επιλογή υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη εμείς είχαμε πάρει καθαρή θέση υπέρ του Φάνη ενώ κάποιοι άλλοι τον αποκαλούσαν παιδί λες και αυτό ήταν μειονέκτημα ή είχαμε δει πολλά καλά από τους γέροντες της πολιτικής.
Ο Φάνης Σπανός ως αντιπεριφερειάρχης δικαίωσε αυτούς που τον στήριξαν και τον ευχαριστούμε.
Τώρα ήρθε η ώρα να τον στηρίξουμε και ως υποψήφιο Περιφερειάρχη.
Στο θέμα του Δήμου Χαλκιδέων δεν έχουμε προβληματισμούς. Δεν θα προδώσουμε για κανέναν λόγο την παράταξη που στηρίζαμε. Πρώτα ήταν ο κ. Ζεμπίλης τώρα η κυρία Βάκα.
Φυσικά και πιστεύουμε στις δυνατότητες και τις ικανότητες που έχει η κυρία Βάκα και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που την στηρίξαμε και στο να έχει την πολιτική στήριξη. Δεν ανήκουμε στην παρέα των
φίλων της, ούτε περιμένουμε να μας δώσει κομμάτι της διαφημιστικής πίτας για να πάρουμε απόφαση. Πιστεύουμε στην ίδια και τους συνεργάτες της και στηρίζουμε φανερά.  Στα εύκολα και στα δύσκολα είμαστε πάντα δίπλα στην παράταξη και δεν πάμε μια από εδώ και μια από εκεί. 
Καθαρές κουβέντες αγαπητέ αναγνώστη και ν ξέρεις πως την κυρία Βάκα ως Δήμαρχο θα της ασκουμε περισσότερη κριτική. 
Αυτό το ξέρει και η ίδια. 
Αγαπητέ αναγνώστη, δεν περιμένουμε δώρα από τον Φάνη και την Ελενα. 
Περιμένουμε να προσφέρουν καλές υπηρεσίες στους πολίτες.