Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα.
- Στους αγώνες πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, είχαμε το μεγάλο 0 - 1 του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ επί της ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ και φυσικά η αποστολή γύρισε με καράβι, αλλά όπως λέει κι ο λαός, η αποστολή γύρισε "καβάλα στο γάιδαρο"!!! Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ δεν πείθει και έχασε από τον ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟ ο οποίος δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.
- Στην Α΄ Κατηγορία δεν άλλαξε κάτι στην πρώτη και....
τελευταία θέση. Πρώτος ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και τελευταίος ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού. Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ έχει τα πάντα θετικά, με 5 νίκες σε 5 αγώνες, με την καλύτερη επίθεση 16 γκολ και στις καλύτερες άμυνες η άμυνά του με 3 γκολ.
Ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού έχει τα πάντα αρνητικά. Έχει 5 ήττες σε 5 αγώνες, την χειρότερη επίθεση με μόλις 1 γκολ και την χειρότερη άμυνα με 14 γκολ!!!
-Στην Β΄ Κατηγορία χαμός, αφού είναι πολλές ομάδες που θα διεκδικήσουν άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. ΙΣΤΙΑΙΑ και ΠΡΟΚΟΠΙ οδηγούν την κούρσα στον Βόρειο όμιλο. Στον κεντρικό όμιλο ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ το φαβορί και η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ακολουθεί, ενώ στον Νότιο όμιλο 5 ομάδες τα δίνουν όλα. οδηγούν οι ΖΑΡΑΚΕΣ και ακολουθούν ΔΥΣΤΟΣ, ΑΜΑΡΘΝΘΙΑΚΟΣ, ΜΑΡΜΑΡΙ και ΚΑΡΥΣΤΟΣ.
- Θα γράψουμε αργότερα και αναλυτικά την άποψή μας για μια ανακοίνωση της ομάδας της ΠΑΡΑΛΙΑΣ κατά της  ομάδας του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Κύριοι πρέπει να ζητήσετε ΣΥΓΝΩΜΗ από όλους γιατί θα έχετε συνέπειες, εκτός κι αν είσθε σίγουροι πως έχετε ασυλία.