Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Θέλουν "να τελειώσουν" τον Μπουραντά!!!

Τι άλλο θα δούμε και τι άλλο θ΄ ακούσουμε για τον κύριο Μπουραντά και για τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου;
Η αχαριστία είναι κακό πράγμα και θα το πληρώσουν οι αχάριστοι.
Κυρίες και κύριοι, είμαι ο τελευταίος που θα είναι υποστηρικτής του κυρίου Μπουραντά και γι΄ αυτό θα γράψω ελεύθερα την άποψή μου.
Όταν οι της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ δεν είχαν έναν ικανό για να ηγηθεί του ψηφοδελτίου κάλεσαν τον Θανάση Μπουραντά να ηγηθεί και αυτός τους οδήγησε στην νίκη και τους έδωσε τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου. Διοίκησαν ΟΛΟΙ μαί τον Δήμο και τώρα άρχισαν να κάνουν.....
σάλτο και να φεύγουν σαν τα ποντίκια, δηλώνοντας πως ο Μπουραντάς δεν έκανε τίποτα!!!!
Πάτε καλά κυρίες και κύριοι;
Εσείς γλάστρες ήσασταν;
Τώρα ξαφνικά ανακαλύψατε πως δεν κάνατε έργο ως ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ;
Δηλαδή τώρα λέτε αυτά που έλεγε ο κ. Θωμάς ως αντιπολίτευση;
Είχε δηλαδή δίκιο ο κύριος Θωμάς;
Όλα δικά σας δεν πρέπει να τα θέλετε. Αν είχε δίκιο ο Θωμάς, τότε γιατί τον κατηγορούσατε και γιατί δεν δηλώνατε παραίτηση να πήγαιναν στο Δημοτικό Συμβούλιο οι επόμενοι;
Αν δεν είχε δίκιο ο κ. Θωμάς, τότε έγινε έργο, αλλά καλός ο κ. Μπουραντάς, οπότε μπορεί να συνεχίσει.
Κυρίες και κύριοι, να τελειώνουμε. Δεν είναι δυνατόν ότι καλό έγινε, αν έγινε να το κάνατε εσείς και για ότι δεν έγινε να φταίει μόνο ο Μπουραντάς.
Όχι κυρίες και κύριοι. Στην πολιτικοί δεν πρέπει να έχουν θέση, αυτοί που φορτώνουν στους άλλους τα άσχημα ή την ανικανότητα ή την αδιαφορία.
Θα πάει λέει για δήμαρχος ο κύριος Αλέξανδρος Θεοδώρου.
Καλά θα κάνει, αλλά λένε πως ο ίδιος φρόντιζε ώστε να καθυστερούν τα πάντα, ώστε να μην έχει ο Μπουραντάς να παρουσιάσει έργο.
Μπορεί να μην μπορούν να το καταλάβουν αυτό ΟΛΟΙ, αλλά γιατί να καταλάβουν αυτό που λένε τα παπαγαλάκια του, τα οποία λένε πως ότι έγινε έγινε επειδή το έτρεξε ο Θεοδώρου!!!