Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Ραδιοφωνικά

Τελικά εκεί στο Εργατικό Κέντρο ποιος κάνει κουμάντο;
Δεν φτάνει που μπήκαμε στον Νοέμβριο και ο 96,5 δεν έχει ούτε καν πρωινή ζώνη, μαθαίνουμε διάφορα κουφά και θα πρέπει να γράψουμε κάτι, για να μην μας πούνε αύριο και μαλάκες.
Κύριοι το Εργατικό Κέντρο δεν είναι τσιφλίκι κανενός και κανείς δεν έχει δικαίωμα να μπαίνει και να βγαίνει με προσωπικές επιλογές και αποφάσεις.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουν όλοι, πως όποιος αναλαμβάνει μια θέση κουμανταδόρου, θα πρέπει να την αναλαμβάνει επίσημα και όχι επειδή είναι γνωστός κάποιου ή συνδικαλιστής ή φιλόδοξος για μια θέση....
διευθυντή ή ραδιοφωνικού παραγωγού ή δεν ξέρουμε και τι άλλο.
Επενδυτής σημαίνει βάζω λεφτά.
Υπεύθυνος προγράμματος σημαίνει πως προγραμματίζω εκπομπές και όχι δημιουργώ προβλήματα σ΄ αυτές που έχω, αν έχω.
Οι πληγές που είναι ανοιχτές στο Εργατικό Κέντρο είναι πολλές και καλά θα κάνει ο πρόεδρος και το ΔΣ να ασχοληθούν μ΄ αυτές, γιατί βλέπω να σκάνε μία μία και να χρειαστεί να τρέχουν και να μην φτάνουν. 
Ο 96,5 δεν είναι ένας ραδιοφωνικός σταθμός του Μήτσου, του Κίτσου ή της Πόπης. Είναι ο σταθμός όλων των εργαζομένων και αυτό δεν αλλάζει. Το μόνο που έχει αυτή την στιγμή, είναι τραγουδάκια και τα Σαββατοκύριακα τις αθλητικές εκπομπές.
Πληροφορηθήκαμε πριν καιρό πως κάποιος ενδιαφέρθηκε να επενδύσει στον 96,5 και να φτιάξει ένα πρόγραμμα. Ευχηθήκαμε τα καλύτερα, αλλά έχουμε την εντύπωση πως κάναμε λάθος.
Φτάσαμε στον Νοέμβριο και όχι μόνο δεν είχαμε εκπομπές, αλλά μάλλον "ο επενδυτής" θέλει ν΄ απαξιώσει τελείως τον 96,5 και να τον έχει για μουσικές εκπομπές!!!!!
Έφυγε από τον σταθμό ο κ. Δημήτρης Μπατσακούτσας και από τότε δεν υπάρχει τίποτα, εκτός από τ΄ αθλητικά του Σαββατοκύριακου.
Τις επόμενες μέρες θα προχωρήσουμε σε ρεπορτάζ ώστε να μάθει ο κόσμος ΟΛΗ την αλήθεια, γιατί όπως γράψαμε ο 96,5 ανήκει σε όλους και θα πρέπει να έχει ΔΣ επίσημο και όχι ο καθένας να κάνει ότι θέλει.