Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα και χρόνια σας πολλά. καλά Χριστούγεννα και υγεία για όλο τον κόσμο.
- Το θέμα είναι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και το ενδιαφέρον της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και προσωπικά του κυρίου Παπακωνσταντίνου μεγάλο. Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι και για να μην μπερδέψουμε τον κόσμο, δεν υπάρχει ανακοίνωση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά μια ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ με τις υπογραφές κάποιων από τους πρώην προέδρους και την πρωτοβουλία Παπακωνσταντίνου και ΕΠΣΕ.
Την άποψή μας την γράψαμε και ελπίζουμε να την κατάλαβαν ΟΛΟΙ. Όποιος θέλει να ....
βοηθήσει, ας το κάνει με πράξεις και όχι με λόγια και πάντως μακριά από τα διοικητικά και αγωνιστικά της ομάδας τα κόμματα και οι αυτοδιοικητικές παρατάξεις.  Να ξέρουν ΟΛΟΙ πως νεκροθάφτης για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει γεννηθεί ακόμη και δεν θα γεννηθεί ΠΟΤΕ. Αυτή η ομάδα θα βρει τον δρόμο, ακόμη κι αν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι δήθεν κάνουν κόμμα ενάντια στην ομάδα.

- Τι έγινε στην Α΄ Κατηγορία; Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ φαίνεται πως μας δικαιώνει. Μπορεί να έχει κι αυτός τα προβλήματά του, αλλά όταν έχεις στο τιμόνι τους κατάλληλους ανθρώπους - παράγοντες δεν ακούς τίποτα και μένεις στον στόχο. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει πλέον την καλύτερη άμυνα με 3 γκολ, αλλά και την καλύτερη επίθεση με 32 γκολ. Τώρα και μέχρι τέλος του Α΄ Γύρου θα περιμένουμε να δούμε και το πότε θα περάσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

- Μας προκαλεί ο αγαπητός κύριος Αβερκιάδης, αφού θέλει να του πούνε οι αναγνώστες του, τι σχέση μπορεί να έχουν ΑΡΤΑΚΗ και ΥΠΑΤΟ με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Αγαπητέ Αποστόλη, χρόνια σου πολλά και καλές γιορτές, αλλά αν υπήρχε τέτοια σχέση θα την χαρακτήριζαν όλοι βιασμό ή ασέλγεια. Καμία σχέση δεν μπορεί να έχει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με αυτούς που περιμένουν σαν τα κοράκια να διαλυθεί η ομάδα, για να πάρουν τους ποδοσφαιριστές. Χρήματα μπορεί να έχουν αλλά αυτά δεν μετράνε μπροστά στο μεγαλείο και την ιστορία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.  Μπορεί το ΥΠΑΤΟ να ανακοίνωσε την απόκτηση του κυρίου Ντελέκου, αλλά αυτό είναι απαράδεκτο και όχι νόμιμο για πολλούς λόγους. Το ποδόσφαιρο Απόστολε είναι ερασιτεχνικό και όσοι θέλουν και μπορούν να είναι επαγγελματίες, είναι στις επαγγελματικές κατηγορίες. Μπορεί ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ να παλεύει να πάρει τον τερματοφύλακα Σταυριανό ο οποίος έχει εδώ και πολύ καιρό στα χέρια του την ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ (παράνομα), αλλά να ξέρουν οι διοικούντες πως υπάρχει και Θεός, ο οποίος καμία σχέση δεν έχει με το χρήμα. Καλά Χριστούγεννα Απόστολε.

- Δύο ομάδες της Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ θα συνεχίσουν να διεκδικούν το πρωτάθλημα, 4 ομάδες για μια από τις άλλες δύο θέσεις της πρώτης 4άδας και 10 ομάδες, άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο θα δώσουν μάχη ώστε να αποφύγουν τον υποβιβασμό.  

- Επειδή ακούμε πολλά και διάφορα το τελευταίο διάστημα για τα όσα γράφουμε, θα επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά πως εμείς λέμε δημόσια την άποψή μας και δεν θα γίνουμε ποτέ ρουφιάνοι και ψιθυριστές. Όποιος έχει άποψη να την πει δημόσια και όχι να μπαίνει πίσω από το δάχτυλό του, για να κρυφτεί.  Ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο κ. Καρυστινός, ο κ. Τόλιας και άλλοι ξέρουν καλά πως πάντα θα λέμε δημόσια την άποψή μας και δεν θα λέμε άλλα στον έναν και άλλα στον άλλον. Ξέρουν καλά πως αυτό είναι το μεγάλο μας όπλο, απέναντι σε άλλους οι οποίοι ας μας επιτραπεί να γράψουμε το "αλλού τρώνε και πίνουν κι αλλού πάνε και το δίνουν"!!!!

- Ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα από τον ΕΡΜΗΛΙΟ και ας μας επιτρέψουν οι φίλοι μας, να γράψουμε κάτι. Είναι καλό να τα δίνεις όλα για την ομάδα του χωριού σου, αλλά όταν κάνεις πρωταθλητισμό, όταν αποφασίζεις να δώσεις την μάχη για την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία, πρέπει να έχεις μαζί σου όλα τα όπλα και να μην πας στην μάχη με σφεντόνα!!! Ο προπονητής κ. Γρηγόρης Μάλιαρης δεν είναι πρωτάρης και θα πρέπει να ξέρει πως οι ομάδα μπορεί να έχει 500 φίλους σε μία εκδήλωση, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς μπορεί να είναι αντίπαλοι αγωνιστικά ή αδιάφοροι. Την καλημέρα μας στον κ. Μάλιαρη, στον κ. Ταρνανά, τον κ. Μπαρίτα και σε όλους τους ανθρώπους του ΕΥΒΟΪΚΟΥ και καλές γιορτές με υγεία.

- Την καλημέρα μας και τις καλύτερες ευχές μας για τον "φίλο" ο οποίος καθημερινά προσπαθεί να μας πείσει πως τα σίδερα τις όποιας φυλακής, είναι χειρότερα από τα σίδερα στα οποία έχει φυλακίσει την ψυχή του και καθημερινά ρίχνει δηλητήριο εναντίον μας. Να είναι καλά ο ίδιος και η οικογένειά του και να ξέρει πως εμείς δεν ξεχνάμε ούτε τα θετικά, ούτε τα αρνητικά. 

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με υγεία και αγάπη.