Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας
- Μεγάλη η μέρα σήμερα και μπορεί να είναι μεγάλη και οι νύχτα για κάποιους, αφού οι καμπάνες θα χτυπήσουν, όπως θα χτυπούσαν αν ήθελαν να βγει ο κόσμος έξω από τα σπίτια του!!! Τα υπόλοιπα κατά την διάρκεια της μέρας, για να έχουμε όλοι την...
αγωνία μας.

- Ο δήμαρχος κύριος Παγώνης προσπαθεί να δημιουργήσει μια καλή ατμόσφαιρα και λέει ότι θέλει νομίζοντας πως οι δημότες τρώνε κουτόχορτο. Κύριε Παγώνη, όσα "ορφανά" κι αν μαζευτούν στο ψηφοδέλτιό σας, οι 14 δεν θα γίνουν ποτέ 20, αλλά εύκολα 6 με 8 περίπου. όλα αυτά σε χιλιάδες.

- Η ΕΠΣΕ δεν είναι μαγαζάκι κανενός και κανείς δεν θα μπορέσει να επιβάλλει την δική του άποψη με το έτσι θέλω. Οι διοικούντες την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να κάνουν και θα το κάνουν. Η Επιτροπή Διαιτησίας δεν θα υποκύψει στα θέλω κάποιων σε βάρος των διαιτητών. Αυτοί οι κάποιοι έκαναν πολύ κακό στους διαιτητές, αλλά τώρα πλέον τους ξέρουν όλοι και θα τους πληρώσουν με καλό νόμισμα.

- Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων ο κύριος Ψαθάς ο δήμαρχος δηλαδή, μάλλον δεν έχει καταλάβει πως δεν είναι στην αντιπολίτευση. Πριν χρόνια, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, ξεφώνιζε για το θέμα του νερού την τότε Δημοτική Αρχή. Όλοι πίστεψαν πως θα είχε πρόγραμμα και πως θα έλυνε τα προβλήματα. Πέρασαν 5 σχεδόν χρόνια και τώρα λέει πως ξέρει το θέμα και πως σύντομα θα ξεκινήσει το έργο ώστε όλοι να πίνουν καθαρό νερό!!!! Δήμαρχε τα 5 χρόνια τι έπιναν;;;;;;;

- Ποια ομάδα θα έχει άσχημο Σαββατοκύριακο; Όταν θα δούμε τ΄ αποτελέσματα και τον βαθμολογικό πίνακα, τότε οι κόρες των ματιών θ΄ ανοίξουν διάπλατα!!!!

- Ο γιατρός κύριος Χαλιώτης υποψήφιος με τον Φάνη Σπανό. Γιατρέ ειλικρινά θέλουμε να σας συγχαρούμε για την επιλογή και να ευχηθούμε καλή επιτυχία. Φάνη το ότι ο γιατρός είναι μαζί σου τα λέει όλα.