Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Την καλησπέρα μας

"Καλέ μας φίλε" το κάθε σχόλιο δεν έχει καμιά σημασία αν έχει η όχι την αμοιβή του, αλλά αν πετυχαίνει τον στόχο του.
Πάντως για να έχει την όποια αμοιβή σημαίνει πως αξίζει.
Άλλοι πληρώνουν για να τους τα γράφει κάποιος τα σχόλια, γιατί οι ίδιοι δεν ξέρουν να γράφουν, άλλοι πληρώνουν γιατί θέλουν την προβολή τους και πάει λέγοντας. Εμείς δεν υπήρξαμε ποτέ φιλανθρωπικό ίδρυμα και το έχουμε δηλώσει πολλές φορές, οπότε δεν....
ανακάλυψες την Αμερική.
Εμείς για να γράψουμε ή να σχολιάσουμε κάτι, θα πρέπει να το πιστεύουμε.
Θέλεις παραδείγματα;
- Πάντα είχαμε την ίδια άποψη για τον δήμαρχο "τώρα" φίλο σου. Εσύ αλλάζεις τακτικά την άποψή σου γι΄ αυτόν.
- Πάντα είχαμε την ίδια άποψη για τον κατά περιόδους φίλο σου πρόεδρο. Εσύ μία τον χαρακτηρίζεις λαμόγιο και την άλλη τον βραβεύεις για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Την μία μέρα τον βρίζεις και την άλλη τον ψηφίζεις.
- Πάντα είχαμε την ίδια άποψη για τον "μπουκαδόρο" των γηπέδων και φίλο σου τον τελευταίο καιρό. Εσύ "καλέ μας φίλε" τον "έθαβες" κατά καιρούς και όταν δεν εξυπηρετεί τα θέλω σου.
Εμείς συνεχίζουμε και ποτέ δεν θ΄ αλλάξουμε τακτική και πρακτική. Ποτέ δεν θα βρίσουμε ανθρώπους και τις οικογένειές τους. Ποτέ δεν θα μιλήσουμε για τα προσωπικά και επαγγελματικά των άλλων. Αυτά τα κάνεις εσύ, γιατί έτσι σ΄ αρέσει και γιατί έτσι έχεις μάθει να λειτουργείς. Θα μπορούσαμε κι εμείς να δώσουμε στην δημοσιότητα αυτά που μας εμπιστεύθηκες, αλλά όπως έχεις διαπιστώσει δεν το έχουμε κάνει. Αυτό το ξέρουν κι αυτοί που μας στέλνουν διάφορα για σένα, αλλά ποτέ δεν τα χρησιμοποιήσαμε.
"Καλέ μας φίλε", ξέρεις καλά πως εμάς δεν μας διαβάζουν απλά.
Μας μελετούν και αυτό είναι που προβληματίζει πολλούς.
Αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις, είναι το ότι όταν ήμασταν μαζί "στον ραδιοφωνικό αέρα" κάτω από την ομπρέλα του Δημήτρη, είχες άλλη δύναμη και μπορούσες να επηρεάσεις και κάποια πράγματα. Εμείς αυτό δεν το ξεχνάμε και δεν το θυσιάζουμε για τίποτα.
Καλό σου βράδυ.