Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

ΦΑΠούλες.....

- Δευτέρα σήμερα και μας τελείωσε και αυτό το κύμα κακοκαιρίας, αν και δεν ήταν τόσο ισχυρό όσο το παρουσίαζαν οι ειδικοί. Για μια ακόμη φορά τρομοκράτησαν τον κόσμο, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Πάντως όλες και όλοι αυτοί που μας λένε τον καιρό, ενώ μας είχαν πρήξει, με το να μας λένε πως από την Παρασκευή θα είχαμε πολύ χιόνι κι άλλα τέτοια, από το ....
Σάββατο το βράδυ άρχισαν να τα μαζεύουν και να λένε "όπως σας είχαμε πει εμείς, η κακοκαιρία δεν θα είχε μεγάλη ένταση"¨!!!!
Τον κακό τους τον καιρό.

- Επειδή κάποιοι πουλάνε παραμύθι και ψευτομαγκιές ας αποφασίσουν επιτέλους τι είναι και με ποιους είναι. Δεν είναι δυνατόν να βρίζεις και να συκοφαντείς κάποιον από το πρωί μέχρι το βράδυ και μετά να είσαι δίπλα του και να μοστράρεις και σε φωτογραφίες μαζί του, να τρως, να πίνεις και δεν ξέρουμε τι άλλο. Αν παρασύρθηκες και έλεγες τα όσα έλεγες και είσαι και μάγκας, ζήτησε και μια συγνώμη, για τα μάτια του κόσμου!!!!

- Χαμός εκεί στον Δήμο της Ερέτριας. Τελικά πόσοι θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι; Τουλάχιστον 5 λένε όσοι γνωρίζουν καλύτερα από εμάς. Τώρα καταλάβαμε γιατί έχει μια άνεση η δήμαρχος κυρία Αλημπατέ. Με 5 υποψηφιότητες θα είναι σίγουρα στην Β΄ Κυριακή και μετά βλέπουμε.

- Μην περιμένετε εξηγήσεις και άλλα σχετικά από το ότι ο ναύαρχος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον κύριο Ψαθά. Δεν θα εξηγήσει ο ναύαρχος τίποτα. Πικράθηκε γιατί του έριξε πόρτα η ΝΔ και δεν τον έχρισε υποψήφιο δήμαρχο, αλλά του αρνήθηκε συμμετοχή και στο ψηφοδέλτιο των βουλευτών και είπε να κάνει πέτρα την καρδιά του και να πάει με τον κ. Ψαθά!!!!