Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Η Λαμία στην τετράδα!

Η Λαμία νίκησε τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη 1-0 και σε συνδυασμό με το 3-3 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας!
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο Φάληρο σημείωσε ο Τόμας στο 52’ και με αυτό η Λαμία κατάφερε να φτάσεις στους «4», αποκλείοντας διαδοχικά τις ....
ομάδες με τους περισσότερους τίτλους στη διοργάνωση, δηλαδή τον Παναθηναϊκό στους «16» και τον πολυνίκη Ολυμπιακό στα προημιτελικά.
Υπενθυμίζεται ότι, εκτός της ομάδας της Φθιώτιδας, δικαίωμα συμμετοχής στους ημιτελικούς έχουν αποκτήσει η ΑΕΚ, ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΟΚ.

Τι να γράψουμε τώρα εμείς προς τους φίλους μας Ολυμπιακούς; 
Περαστικά φίλοι μας, αλλά δεν φταίει ούτε ο Ιβάν για τον αποκλεισμό σας ούτε ο ΠΑΟΚ. Δεν έχετε ομάδα και θα πρέπει να το παραδεχτείτε και να καταλάβετε πως θα γίνει πράξη το σύνθημα που λέει "πρωτάθλημα και κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό"!!! Φυσικά συγχαρητήρια και στην Λαμία και ως ΠΑΟΚ θα θέλαμε στην επόμενη φάση αντίπαλο την ΑΕΚ για να τους κόψουμε την χαρά της συμμετοχής στον τελικό. Ως ΠΑΟΚ μας κούρασε να έχουμε την ΑΕΚ στους τελικούς και φυσικά να την κερδίζουμε.