Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Η κυρία Τζοβάνα Γκόγκου

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θα πρέπει να γράψουμε για τελευταία φορά, κάτι που έχει να κάνει με την υποψήφια δήμαρχο κυρία Τζοβάνα Γκόγκου, με αφορμή την παρατήρηση φίλου αναγνώστη, ο οποίος μας ρώτησε γιατί δεν δημοσιεύουμε τα όσα ανακοινώνει η κυρία Γκόγκου .
Αγαπητέ αναγνώστη ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος επιλέγει τα Μέσα Επικοινωνίας για τον προεκλογικό του αγώνα και καλά κάνει. Δεν γνωρίζαμε την ανακοίνωση για το θέμα του νερού, ούτε έχουμε κάποια ενημέρωση για τα πρόσωπα που θα είναι στο ψηφοδέλτιό της.
Το διαβάσαμε τώρα που μας το έστειλες εσύ φίλε....
αναγνώστη και μικρή σημασία έχει αν συμφωνούμε ή όχι.
Οι δικές μας θέσεις είναι καθαρές από την πρώτη στιγμή για τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και δεν αλλάζουν. Την Κυριακή των εκλογών θα κριθούμε όλοι. Δεδομένα υπάρχουν αλλά ο καθένας τα διαβάζει όπως θέλει. Μπορεί εμείς να μην ξέρουμε να διαβάζουμε σωστά.
Την Δευτέρα το πρωί 27 Μαΐου θα πίνουμε καφεδάκι στην πλατεία των Ψαχνών ή στο καφέ "ΣΤΕΛΛΑ" στην Στενή και θα μελετάμε τ΄ αποτελέσματα.
Εμείς σ΄ αυτές τις εκλογές θα έχουμε ενεργό ρόλο στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και θα το κάνουμε για μας και όχι για κάποιους λόγους.
Αγαπητέ φίλε αναγνώστη, αν κάποιος σου πει κάτι διαφορετικό, να ξέρεις πως θα σου πει ψέματα.
Εμείς δεν παρακαλέσαμε κανέναν και δεν θα δεχθούμε ευθύνες από κανέναν.
Θα περιμένουμε από υποψηφίους να πάρουν θέση σε θέματα που ακουμπάνε και συμφέροντα.