Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ κέρδισε τον ΛΗΛΑ  με 3 - 1 και παρέμεινε ζωντανός στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Ο ΛΗΛΑΣ παρά την ήττα δεν ανησυχεί, αφού έχει 338 βαθμούς.
Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ κέρδισε με 2 - 0 τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ και τον έφερε στην 4άδα του υποβιβασμού, ενώ η ίδια πήρε την ανάσα που ήθελε και συνεχίζει με στόχο να βρεθεί πάνω από την ....
μέση της βαθμολογίας.
Το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ κέρδισε με 2 - 0 την ΚΑΣΤΕΛΛΑ αλλά δύσκολα θα αποφύγει το ταξίδι που θα κάνει η ΚΑΣΤΕΛΛΑ προς την Β΄ Κατηγορία.
Σήμερα 
- οι ΩΡΕΟΙ θα υποδεχθούν το ΑΥΛΩΝΑΡΙ και αν κερδίσουν θα διατηρήσουν κάποιες ελπίδες, αλλά όλα είναι δύσκολα.
-- ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ θα υποδεχθεί τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ. Αν ο ΟΛΥΜΠΟΣ κερδίσει εξαδσφαλίζει από σήμερα την παραμονή του. Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ξέρει πως κάθε αγωνιστική πρέπει να μαζεύει βαθμούς, αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία.
- η ΑΙΔΗΨΟΣ θα υποδεχθεί την ΔΡΟΣΙΑ  κι αν την κερδίσει θα βρεθούν μαζί στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
- ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών θα υποδεχθεί την ΣΚΕΠΑΣΤΗ και θα πρέπει να προσέξει και να μην υποτιμήσει τον αντίπαλο. Να μην ξεχνάμε πως οι του ΗΡΑΚΛΗ σύμφωνα με τα σχόλια "μεγαλοπαράγοντα" άλλης ομάδας, δεν έχουν να πληρώσουν φως, νερό, τηλέφωνο!!!!
- ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ θα υποδεχθεί τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ σ΄ έναν αγώνα που δεν έχουν σημασία τα λεφτά, αφού μπορεί ο κ. Κατσινόπουλος του Ταμυναϊκού να μην τα διαφημίζει, αλλά δεν έχει και ανάγκη από λεφτά άλλων. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα μπούνε να παίξουν ποδόσφαιρο και ο καλύτερος θα κερδίσει.