Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε.

- Οριστικά πλέον ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ και η ΚΟΡΙΝΘΟΣ αποχαιρετούν από χθες την Γ΄ Εθνική Κατηγορία και επειδή στην Ελλάδα ζούμε και είμαστε σε περίοδο εκλογών, ας περιμένουμε να δούμε σε ποια κατηγορία θα είναι την περίοδο 2019 - 2020. Με τους εξυγιαντές ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει και με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μπορεί αν χρειασθεί να....
καταργηθεί το ποδόσφαιρο!!!

- Τι σας γράφαμε και κάποιοι μας έλεγαν πως θα εκτεθούμε;;;; Ευκολάκια ήταν το ΑΡΤΑΚΗ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ. Αμφιβάλλει κανείς;;;; Με 4 - 2 κέρδισε η ΑΡΤΑΚΗ και με 3 - 0 ο ΗΡΑΚΛΗΣ. Φυσικά για την Τετάρτη δεν υπάρχουν ευκολάκια, αφού δεν είναι κάποια αργία, αλλά καθημερινή!!!

- Σίμο καλημέρα. Μήπως άκουσες τι είπε ο Κυριάκος για τους υποψήφιους δημάρχους; Πως καταφέρνεις και βγαίνεις πάντα στην σέντρα δεν μπορούμε να το καταλάβουμε Σίμο Αλήθεια μήπως είπε και κάτι κι  ο Μεϊμαράκης, πίσω από τον οποίο έτρεχες χθες, ενώ δεν τον στήριξες;;;

- Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη του ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ο οποίος κέρδισε τον ΒΑΤΩΝΤΑ. Ο Βασίλης Τσιμιχόδημος δίνει την μάχη για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία και πιστεύουμε πως αν οι ποδοσφαιριστές του "είναι εκεί" σε κάθε αγώνα και προσέχουν για 90΄ τότε όλα θα πάνε καλά.

- Πολύ κουβέντα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ από χθες, αλλά δεν καταλάβαμε γιατί τώρα. Κύριοι, τώρα είναι αργά. Όλοι σας στηρίξατε κάποιες διοικήσεις, όλα αυτά τα χρόνια και οι οποίες απαξίωσαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Μην αφήνετε λοιπόν "τους δικούς σας"  στην απ΄ έξω.  Να σας θυμίσουμε τις διοικήσεις που πέρασαν: Ταρνανά, Καρυστινού, Κοτσάτου, Στούπα, Ελευθεριάδη, Τσαγκάρη, Αναγνωστάκη, Μίλερ και Αϊνδιλή.