Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να προσέχετε πάντα και τον κακό μας τον καιρό. Μην έχετε πάντως καμία ανησυχία ως προς την κυβέρνηση, αφού αυτή δεν είναι κυβέρνηση μπαχαλάκηδων αλλά μια σοβαρή κυβέρνηση η οποία θα υλοποιήσει αυτά που έχει υποσχεθεί. μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει, αλλά ο Μητσοτάκης θα κάνει αυτά....
για τα οποία τον ψήφισε ο λαός. 

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα ξέρει τι θα παραλάβει και ξέρει τι πρέπει να κάνει ώστε να λυθούν προβλήματα καθημερινότητας. Η δήμαρχος ξέρει καλά πως τα δικαιώματα που έχουν κάτοικοι και επαγγελματίες ενός κεντρικού δρόμου, τα έχουν και οι υπόλοιποι. Όλοι πληρώνουν δημοτικά τέλη και αυτά είναι ανταποδοτικά. 

- Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα εγκαινιάσει το νέο νοσοκομείο Χαλκίδας όσα εμπόδια κι αν βάζουν κάποιοι. Μητσοτάκης πρωθυπουργός, Σπανός περιφερειάρχης και Βάκα δήμαρχος, οπότε όλα θα πάνε καλά κι ας προσπαθούν κάποιοι για το αντίθετο. 

- Όλα καλά πάνε για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ παρά τις δυσκολίες και παρά τις παρεμβάσεις. Ο πρόεδρος κύριος Βουρδάνος και τα μέλη της διοίκησης δεν αλλάζουν πορεία και δεν ξεφεύγουν από το σχέδιο. Ότι ειπώθηκε στην Γενική Συνέλευση ισχύει και δεν θα το αλλάξει κανείς. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει προπονητές, έχει ποδοσφαιριστές και θα έχει και τους φιλάθλους οι οποίοι θα τον στηρίζουν. 

- Ρίξτε όσο δηλητήριο θέλετε μερικοί για τον Γιώργο Λάμπρου και τον Παναγιώτη Τοκπασίδη. Οι δύο κύριοι θα είναι στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ γιατί ήταν σαφέστατη η εντολή της Γενικής Συνέλευσης η οποία είναι και το κυρίαρχο όργανο. Όσοι θέλουν να μιλάνε για προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ τους, δεν ξέρουν τι λένε και θα αποδειχθεί πως απλά θέλουν να βάζουν τρικλοποδιές, ώστε να μην τα καταφέρει αυτή η διοίκηση. Ο κ. Λάμπρου και ο κ. Τοκπασίδης θα υπηρετήσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο καθένας από το πόστο του και χωρίς κανένα πρόβλημα.

- Τι γράφαμε για την Ερέτρια, όταν άλλοι έβλεπαν τίτλους τέλους; Μια χαρά διοίκηση απέκτησε η ομάδα και θα προχωρήσει καλά. Όταν έχεις μια διοίκηση με 7 άτομα βάση καταστατικού και με άλλα 7 άτομα δίπλα στην διοίκηση, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.  Καλή δύναμη να ευχηθούμε σε όλους και περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση του ονόματος του προπονητή.