Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και καλή απαλλαγή, από μια κυβέρνηση μπαχαλάκηδων και δήθεν αριστερών οι οποίοι συνεργάστηκαν 4 χρόνια με τον Καμένο και έχουν στα ψηφοδέλτιά τους τους αριστερούς Τέρενς Κουίκ, \Παπακώστα και δεκάδες άλλους. Τελειώνουν σήμερα και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θ΄ αφήσουν πίσω τους. Μαζί τους πάντως....
θα πάρουν πολλά για να τα χρησιμοποιήσουν στο μέλλον. Απόψε τους τελειώνει ο λαός.

- Τι έγινε εκεί στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ; Μικρή σημασία έχει το ποιοι πάνε στην ομάδα, αλλά το ποιοι φεύγουν από αυτήν. Να διαβάζουμε και κανένα δελτίο τύπου με ευχαριστήρια γι΄ αυτούς που βοήθησαν για την άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική.

- Από αυτή την εβδομάδα προφανώς και θα μπαίνει μια τάξη  στα διοικητικά των ομάδων, αφού άρχισαν και οι μεταγραφές και θα πρέπει η κάθε ομάδα να γεμίσει το δικό της ρόστερ. 

- Ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός αναφέρθηκε στο θέμα του φαγητού των πυροσβεστών και όσων έδιναν την μάχη με τις φωτιές. Κύριε Σπανέ, αυτή είναι η ξεφτίλα του κράτους μας.. Δικαιολογεί δαπάνες για γεύμα, δείπνο κλπ σε κομματικά αρπακτικά και δικαιολογεί ένα σάντουιτς για τους πυροσβέστες, τους αστυνομικούς κλπ.  Να γράφουμε όμως καθαρά και δυνατά. Ήρθαν εκεί στα μέτωπα της φωτιάς ο κ. Αποστόλου πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής, ο κ. Σίμος Κεδίκογλου κι αυτός πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής και ο κ. Αναγνωστάκης Δημήτρης πρώην Γραμματέας Δημόσιας Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης. Έβγαλαν φωτογραφίες και έστειλαν δελτίο τύπου για να ενημερώσουν τον κόσμο και να πάρουν κάτι από αυτό. Ξοδεύουν τόσα χρήματα για τις εκλογές. Τι ήταν γι΄ αυτούς να προσφέρουν ένα γεύμα στους πυροσβέστες και όχι μόνο; Δεν το έκαναν. ας τους απαντήσει σήμερα ο λαός.