Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

...σφηνάκια

- Παρέμβαση έκανε με σχόλιό του ο πρώην βουλευτής κύριος Μαρκόπουλος στο θέμα της επιλογής της κυρίας Αλημπατέ, ως ειδικής συμβούλου, από τον Περιφερειάρχη κύριο Φάνη Σπανό. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε την παρέμβαση αυτή και πιστεύουμε πως δεν έπρεπε να είχε γίνει για πολλούς λόγους. Ο Φάνης Σπανός εκλέχθηκε Περιφερειάρχης μέσα από ....
την διαδικασία των εκλογών και αυτό δεν έγινε με κάποιο μαγικό ραβδάκι. Ο κ. Μαρκόπουλος μπορεί να μην έχει καλές σχέσεις με την κυρία Αλημπατέ, αλλά αν είχε θα την πρότεινε και ο ίδιος.

- Ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ Αγίου Νικολάου δεν τα πάει καθόλου καλά αφού φορτώθηκε μία ακόμη ήττα στην έδρα του, αυτή την φορά από τον ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ . Δύσκολα πλέον τα πράγματα για τον Ευβοϊκό, αλλά υπάρχει χρόνος για να διορθωθεί η κατάσταση, αλλά θα πρέπει η ομάδα να ενισχυθεί και οι ποδοσφαιριστές να πιστέψουν πως μπορούν.

- Ζούνε το δικό τους όνειρο στην ΣΚΕΠΑΣΤΗ και μπράβο τους. Είναι σίγουρο πως αν συνεχίσουν έτσι θα κάνουν και ζημιές!!!! Το καλό μ΄ αυτή την ομάδα είναι το ότι παρά την πολύ καλή πορεία, κανείς δεν κελαϊδάει όπως κάνουν άλλοι. Οι της Σκεπαστής πάντως, αφήνουν τους άλλους να μιλούν γι΄ αυτούς.