Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες κι φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Κυριακή. Δύσκολο από πολλές απόψεις αυτό το 3ήμερο, αλλά  είναι μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια. Κατά τ΄ άλλα είχαμε αγώνες  ποδοσφαίρου χθες, θα έχουμε κι σήμερα και μετά από καιρό θα έχουμε και την ΑΡΤΑΚΗ , αφού παίζει εκτός με τον ΑΙΟΛΙΚΟ και πρέπει να κερδίσει, γιατί όποιο άλλο αποτέλεσμα θα την....
βάλει στην ζώνη υποβιβασμού και η συνέχεια δεν θα είναι καλή.. Γυναικείο ποδόσφαιρο δεν έχουμε σήμερα, αλλά θα έχουμε τη επόμενη εβδομάδα. Υπομονή.

- Είχαμε και νέα ήττα του ΜΙΑΟΥΛΗ ΦΥΛΛΩΝ χθες από την ΠΑΡΑΛΙΑ και είχαμε κι τις αντιδράσεις και παράπονα πάλι από την διαιτησία και ιδιαίτερα για ένα γκολ που ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού κυρίου Πριόνα. Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ τις τελευταίες αγωνιστικές, έχασε από το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ, από την ΚΑΡΥΣΤΟ, από την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ και από την ΠΑΡΑΛΙΑ.

- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ με τον Δημήτρη Αντωνόπουλο στον πάγκο κέρδισε την ΕΡΕΤΡΙΑ η οποία είχε στον πάγκο τον κύριο Καρβέλη. Επιτρέψτε μας να γράψουμε πως ο κύριος Καρβέλης έχασε από τον κύριο Σαλεμή με τον οποίο βρέθηκε αντίπαλος για πρώτη φορά μετά από χρόνια. Καλό θα ήταν να ρωτούσε κάποιος τον κύριο Καρβέλη για το πως αισθανόταν όταν έβλεπε τον κ. Θοδωρή Σαλεμή σε αντίπαλο πάγκο!!!!!!

- Ο ΗΡΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ κέρδισε εύκολα τον ΕΥΒΟΪΚΟ και  πλέον το πρωτάθλημα δεν έχει και ουσία, αφού ξέρουμε τον πρωταθλητή, ξέρουμε και τις ομάδες που θα υποβιβαστούν και απομένει μόνο να δούμε αν θα υποβιβαστεί η ΑΡΤΑΚΗ, αφού σ΄ αυτή την περίπτωση θ ψάχνουμε για μία ακόμη ομάδα. 

- Ο ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ κέρδισε χθες στην έδρα του την ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑΣ με 62 - 58 και ανέβηκε βαθμολογικά. Στο Κλειστό του Βαασιλικού ήταν και ο αντιδήμαρχος κύριος Σέρρας,  αλλά και ο διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ κύριος Γκούνης.