Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ αποχώρησε από το πρωτάθλημα, με απόφαση προέδρου και χωρίς Γενική Συνέλευση.
Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως μια τέτοια πράξη η οποία ίσως ήταν επιβεβλημένη πάρθηκε χωρίς να τηρηθούν οι διαδικασίες.
Ο πρόεδρος κ. Κώστας Κωνσταντάρας μπορεί ....
να είχε μείνει μόνος και αβοήθητος, αλλά η απόφαση αποχώρησης στιγματίζει την ομάδα και θα έπρεπε να είχε προχωρήσει με πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης.
Πληροφορίες λένε πως κάποιοι ζήτησαν να αναλάβουν την ομάδα, αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό για κάποιους λόγους που μας είπανε, αλλά δεν θα γράψουμε, μέχρι να μιλήσουμε με τον πρόεδρο.
Του τηλεφωνήσαμε και μας είπε την άποψή του. Έκανε μας είπε πολλές προσπάθειες και 2-3 προσπάθειες για Γενική Συνέλευση και μάλιστα έβγαλε και ανακοινώσεις στην Τριάδα και στα καταστήματα, αλλά δεν ανταποκριθηκε κανείς.
Έτσι το ΔΣ πήρε την απόφαση αποχώρησης της ομάδας, ώστε να υπάρξει προσπάθεια ανασυγκροτησης με παιδιά από το χωριό. 
Ρωτήσαμε τον πρόεδρο αν αληθεύουν αυτά που πληροφορήθηκαμε και λένε κάποιοι πως ζήτησαν να αναλάβουν την ομάδα, αλλά ο πρόεδρος κύριος Κωνσταντάρας ζήτησε χρήματα. Το αρνήθηκε και μας είπε πως αυτό θα ήταν παράλογο και ούτε ως αστείο δεν έγινε. 
Είπαμε κι άλλα με τον πρόεδρο και πιστεύουμε πως στην επόμενη Γενική Συνέλευση, που όπως είπε θα γίνει, να ξεκαθαρίσουν τα πάντα.