Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Κυριακή κόσμο. Να είσθε όλοι καλά και να ξέρετε πως κανείς δεν κέρδισε ρίχνοντας λάσπη σε άλλους. Στο τέλος η....
αλήθεια θα κερδίσει και αυτό το ζούμε καθημερινά.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών, έπαιξε με τα νεύρα πολλών χθες, αφού στο γήπεδο της ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ μας έδωσε να καταλάβουμε πως είναι να δίνεις χαρά σε άλλους έστω για λίγο και στο τέλος, να τους λες ένα "άντε γειά". Το όνειρο και η επιθυμία του φίλου για να κάνει μια νίκη επί του ΗΡΑΚΛΗ δεν έγινε για μια ακόμη χρονιά, αλλά δεν πειράζει.

- Και η σημερινή μέρα εχει ενδιαφέρον από αγωνιστικής πλευράς, για τα τοπικά πρωταθλήματα αφού ο ΑΟΝΑ έχει το ρεπό του και σε Εθνικό επίπεδο έχουμε μόνο το γυναικείο ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε να μην έχουμε κι άλλες αλλαγές Προπονητών μετά τους σημερινούς αγώνες.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα υποδεχθεί σήμερα τον ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ στο στάδιο της Χαλκίδας και θα δούμε αν θα υποδεχθεί εκτελεστικούς και διοικητικούς!!!!!! Ο αντίπαλος δεν είναι εύκολος, αλλά τα προβλήματα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι μεγαλύτερα. Προπονητής και ποδοσφαιριστές θα παλέψουν για το καλύτερο.