Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να έχετε την υγειά σας. Σήμερα έχουμε αγώνες για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας και έναν αγώνα Κυπέλλου. Για το πρωτάθλημα θα παίξουν ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΔΡΟΣΙΑ και ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ενώ για το ....
Κύπελλο έχουμε τον πρώτο αγώνα ημιτελικής φάσης ΛΗΛΑΣ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ.

- Οι παράγοντες του ποδοσφαίρου έχουν το δικαίωμα να βρίζουν, να απειλούν χωρίς να έχουν την παραμικρή επίπτωση, γιατί όλα δείχνουν πως έχουν ασυλία ή ανοχή. Οι αρμόδιοι μάλλον προσέχουν ώστε να μην τσαλακώσουν την εικόνα τους και έτσι ξεπερνούν τα πάντα με μεγάλη ευκολία. Εμείς το γράφουμε καθαρά. Θα θερίσουν θύελλες.  Θα είναι υπεύθυνοι για ότι συμβεί, αφού βοηθούν ώστε να φτάσει η κατάσταση σε βία.

- Όταν παρουσιάζεις στοιχεία για τα όσα συμβαίνουν στα γήπεδα και η διοργανώτρια αρχή απλά σιωπά, γιατί όλα είναι αλήθειες και πιστεύει πως με την σιωπή θα τα κουκουλώσει. Κύριοι κάνετε λάθος. Τα πρωταθλήματα στα οποία παίζουν ποδοσφαιριστές με δελτία άλλων και κάποιοι καλύπτουν ομάδες και παράγοντες, για κάποιους λόγους, μόνο καθαρά δεν είναι..

- Ο κ. Παγώνης βρήκε θέμα να σχολιάσει στα ραδιόφωνα των φίλων του, Βγήκε να μας πει για την σύσκεψη που έγινε για το θέμα της μεταφοράς των φυλακών Χαλκίδας. Κύριε Παγώνη όλα είναι μια συνήθεια. Σιγά σιγά θα καταλάβετε πως δεν είσθε πλέον δήμαρχος και πως δεν είχατε κάνει κάτι καλό και οι δημότες σας έστειλαν στην αντιπολίτευση. Πλάκα θα έχει να έχετε την απαίτηση να ζητά την άδειά σας η δήμαρχος κυρία Βάκα για όλα τα θέματα ή να θέλετε να δίνει αναφορά στα παπαγαλάκια τα οποία την θεωρούσαν ανίκανη να σας κερδίσει στις εκλογές!!!