Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή. Γιατί θυμώνουν αυτοί που λένε πως είναι υπεράνω χρημάτων; Για τα λεφτά τα κάνουν όλα και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Ούτε υποστηρικτές του Μορίδη υπήρξαμε, ούτε του Λαθουρά, ούτε κανενός. Δεν θα γίνουμε όμως και υποστηρικτές αυτών οι οποίοι ανέλαβαν να βοηθήσουν με το....
αζημίωτο άραγε(;), να βάλουν πλάτη σ΄ αυτούς που σχεδίασαν την διάλυση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ .  Την Τρίτη όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και πλέον κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τις διαδικασίες.

- Μεγάλη η νίκη του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ επί του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ  με τον Γκέρσι να χτυπά 3 φορές και ως άλλος Λάζαρος ν΄ ακούει την φωνή του Κρόκου και να ζει την ποδοσφαιρική του ανάσταση. Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ίσως θα πρέπει να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στην συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού είχε έναν καλό πρώτο γύρο και είναι κρίμα να μην συνεχίσει.

- - Συνεχίζει με νίκες η ΕΡΕΤΡΙΑ και ανεβαίνει βαθμολογικά, ενώ άφησε πίσω τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ τον οποίο κέρδισε με 1 - 0. Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ έχει κι αυτός τα προβλήματά του και κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η συνέχεια.

- Ο ΕΥΒΟΊΚΟΣ δεν τα κατάφερε για μια ακόμη αγωνιστική, αφού έχασε 2 -1 από την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και πλέον το ενδιαφέρον είναι στο αν θα καταφέρει να συνεχίσει στο πρωτάθλημα, αφού έχει και οικονομικά προβλήματα. Αυτή την φορά δεν πήγε καλά και η εκδήλωση που είχαν λίγες μέρες πριν. Φαίνεται πως ο ΕΥΒΟΊΚΟΣ δεν ήταν έτοιμος για την Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ και πλέον η ομάδα πρέπει να κάνει τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά και την Β΄ Κατηγορία.

- Στην Β΄ Κατηγορία ξεχωρίζει η νίκη της ΠΑΡΑΛΙΑΣ επί των ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ με 4 - 0 και φυσικά η εκτός 'έδρας νίκη του ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ με 0 - 1 επί της ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ. Οι νικήτριες ανέβηκαν βαθμολογικά και περιμένουν σήμερα το αποτέλεσμα του αγώνα ΜΙΑΟΥΛΗΣ - ΚΑΡΥΣΤΟΣ. Στον όμιλο αυτόν έμειναν 4 ομάδες να διεκδικούν τις δύο θέσεις ανόδου.