Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

....φαπούλες

- Πέρασε πλέον 1 χρόνος από τις εκλογές στην Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας και τίποτα δεν θυμίζει και δεν είναι ίδιο. Άλλαξαν όλα από τότε και η μεγαλύτερη αλλαγή  έγινε σ΄ αυτό που όλοι έλεγαν παρέα και μάλιστα παρέα φίλων.
Τώρα θα πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα αυτά, αφού μπροστά μας θα δούμε εξελίξεις και μάλιστα αυτές οι εξελίξεις θα φέρουν ....
και κάποιους σε πολύ δύσκολη θέση.
Ο πρόεδρος κύριος Γιάννης Ρέτσας ανέλαβε αυτή την θέση μετά τον διωγμό που υπέστη ο πρόεδρος κύριος Γιάννης Παπακωνσταντίνου από τους εξυγιαντες(!!!!) του ποδοσφαίρου.
Ο κύριος Ρέτσας βρέθηκε στην θέση του προέδρου ασφαλώς και "με τις ευλογίες" του κυρίου Παπακωνστντίνου, με τον οποίο σήμερα δεν έχουν ούτε καλημέρα!!!
Στο στόχαστρο και απέναντι βρίσκεται και ο κύριος Παπαδάκης έχοντας όλα αυτά τα χρόνια την ευθύνη των πρωταθλημάτων υποδομής, αλλά και την θέση του ταμία της Ένωσης.
Ας μη γελιόμαστε. Η 11άδα όπως την ξέραμε δεν υπάρχει πλέον και κανείς δεν είναι βέβαιος γι τις εξελίξεις.
Στην ΕΠΣΕ υπάρχουν πλέον αυτοί που θ΄ ακολουθήσουν την πολιτική του Γραμματέα κυρίου Γιώργου Πίσχινα στην οποία έχει περάσει ο πρόεδρος κύριος Ρέτσας, αυτοί οι οποίοι δεν συμφωνούν και επιμένουν στην πολιτική Παπακωνσταντίνου και 1 ή 2 μέλη τα οποία κρατούν μια ουδέτερη στάση και κανείς δεν ξέρει αν φτάσουν ακόμη και σε παραίτηση αν χρειασθεί.
Απέναντι στην στάση του προέδρου κυρίου Ρέτσα είναι καθαρά και η πλευρά του Ψαθά, πρώην προέδρου της ΈΠΣΕ.
Η επιχείρηση σπίλωσης του κυρίου Παπαδάκη με τις διαρροές δεν είναι κάτι λογικό και θα είναι αυτό που θα οδηγήσει την Ένωση σε άσχημες εξελίξεις στα διοικητικά.
Οι κινήσεις που γίνονται είναι γνωστές κι κανείς πλέον δεν μπορεί να πει με σιγουριά, πως πριν φτάσουμε στις εκλογές του 2023, θα έχουμε ενδιάμεσες εκλογές.