Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

...σουτάκια

- Αλήθεια, αφού ακολουθούμε ότι κάνει η ΕΠΟ γιατί δεν λειτουργούμε ως ΕΠΣΕ με προσωπικό ασφαλείας όπως λειτουργεί η ΕΠΟ; Τι είναι αυτό που μας εμποδίζει να το κάνουμε; Δεν θα το βάλουμε κουίζ γιατί είναι ευκολάκι και θα το....
βρούνε οι περισσότεροι

- Έδωσαν τα χέρια  3 προπονητές  και στην περίοδο 2020-2021 θα είναι σε πάγκο ομάδων της Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ της Εύβοιας. Των φρρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει μι παροιμία και οι διοικούντες αυτών των ομάδων δεν βλέπουν να υπάρχει συνέχεια τα πρωταθλήματα 2019-2020!!!!

- Την καλημέρα μας στα δύο "τερατάκια" της ομάδας, αλλά να ξέρουν πως εμείς θα τους αγαπάμε κι όταν δεν θα είναι στην ομάδα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Γενικός ενημερώθηκε πως δεν θα πρέπει να τους υπολογίζει για την περίοδο 2020 - 2021 και να βρει τους αντικαταστάτες τους. Γιατί όμως φτάσαμε εκεί; Φταίει ο κορονοϊός, αφού έκλεισε τα στέκια και δεν μπορούν να σαλιαρίζουν, όπως συνήθιζαν. Είναι δηλαδή εμβέλειας  10 τ.μ. και αυτό προβλημάτισε τον "αρχηγό".

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει την δική του ιστορία, όπως κάθε ομάδα έχει την δική της. Αυτή την ιστορία δεν την αμφισβητεί κανείς, αλλά η ιστορία δεν παίζει μπάλα. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ στην πρόσφατη ιστορία, έγραψε λαμπρές σελίδες, αφού αγωνιζόταν στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ και μάλιστα σε μια δύσκολη εποχή, αφού συμμετείχαν ιστορικές ομάδες. Αν ο ΗΡΑΚΛΗΣ καταφέρει τα επόμενα χρόνια να σκαρφαλώσει  και πάλι προς τις επαγγελματικές κατηγορίες, θα ξαναγράψει και πάλι νέες σελίδες στην ιστορία του. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κατάφερε να σταθεί στα πόδια του κι να μην διαλυθεί και αυτό έχει αξία. Αν θέλουν κάποιοι να φύγει η ομάδα από τα τοπικά, θα πρέπει να βάλουν πλάτη και να μην μένουν σε μι πολύ παλιά εποχή.