Κυριακή 12 Απριλίου 2020

....φαπούλες

- Το τι κάνει ο Δήμος για τα γήπεδα ποδοσφαίρου το ξέρουν αυτοί που τα χρησιμοποιούν και οι οποίοι αν δεν καταλάβουν κάποια πράγματα δεν θα έχουν γήπεδο σωστό ποτέ. Ο ΔΟΑΠΠΕΧ με πρόεδρο την κυρία Αϊδίνη και αντιπρόεδρο τον κύριο Ρόγκα κάνει καλά την δουλειά του, αλλά κάποιοι παράγοντες και προπονητές, θέλουν να κάνουν χρήση του γηπέδου με φυσικό...
χόρτο 6-7 ώρες την ημέρα κι επί 7 ημέρες!!!
Με τέτοιες συνθήκες ότι κι αν κάνει ο ΔΟΑΠΠΕΧ κανένα γήπεδο δεν αντέχει. Το φυσικό χόρτο θέλει ξεκούραση, γιατί διαφορετικά δεν αντέχει.
Επειδή ξέρουμε κ΄ποια πράγματα, καλό θα ήταν ο ΔΟΑΠΠΕΧ να δώσει στην δημοσιότητα το πρόγραμμα χρήσης του κάθε γηπέδου, ώστε ΟΛΟΙ να διαπιστώσουν το ποιοι έχουν την ευθύνη.
Δυστυχώς ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν έχει το ανάλογο προσωπικό και έτσι τα κλειδιά των γηπέδων τα έχουν πολλοί κι οι οποίοι κοιτάζουν τα συμφέροντα της ομάδας τους, αλλά και των προπονητών και όχι το σωστό για το γήπεδο.
Εμείς καλούμε τον διευθυντή του ΔΟΠΠΕΧ κύριο Γκούνη, ο οποίος ξέρει τα θέματα κι δεν θα έχει κανένα πολιτικό κόστος, να δώσει στην δημοσιότητα το πρόγραμμα χρήσης των γηπέδων, ώστε να ξέρουν όλοι ποιος το τηρεί και ποιος όχι.
Καλημέρα στον ΔΟΠΠΕΧ, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.