Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Όλοι έχουν δικαίωμα

Εδώ και καιρό ακούμε διάφορα για παράγοντες οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές της ΕΠΣΕ. Κύριοι όλοι έχουν το δικαίωμα αυτό και κανείς δεν μπορεί να τους το απαγορεύσει. Οι επόμενες εκλογές είναι για τον Φεβρουάριο του 2023 και μέχρι τότε υπάρχει αρκετός χρόνος και κανείς δεν γνωρίζει το τι θ΄ αλλάξει μέχρι τότε στο χώρο του ποδοσφαίρου. Θα μας πείτε πως εκλογές μπορεί να διεξαχθούν και νωρίτερα, αν κι εφόσον έχουμε εξελίξεις στην ΕΠΣ Εύβοιας σε....
διοικητικό επίπεδο. Μπορεί να έχουμε παραιτήσεις, μπορεί να έχουμε αδιέξοδα, μπορεί κάποιοι να εκπέσουν από την θέση τους, μπορεί, μπορεί πολλά.
Όπως κι αν έχει πάντως το 2023 θα έχουμε εκλογές.
Εδώ και καιρό ακούσθηκε το όνομα του κυρίου Γιώργου Στούπα κι εμείς δεν θέλουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
Ο κ. Στούπας δεν πρόκειται να εμπλακεί στα της ΕΠΣΕ, εκτός κι αν διαπιστώσει πως πλέον αυτή η διοίκηση δεν μπορεί να προχωρήσει άλλο και να βοηθήσει το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο να κάνει ένα βήμα παραπάνω.
Ο κ. Στούπας δεν είναι χθεσινός παράγοντας και το κυριότερο, ξέρει το ποδόσφαιρο όσο λίγοι στην Εύβοια. Ξέρουμε πως πολλοί παράγοντες του ζητούν να μπει μπροστά και να διεκδικήσουν την διοίκηση της ΕΠΣΕ, αλλά ο κύριος Στούπας επειδή ξέρει κι από μουσική, δεν θα πάει ποτέ σ΄ ένα πανηγύρι να παίξει κλασική μουσική, αλλά ούτε και στο μέγαρο μουσικής να παίξει τραγούδια που παίζουν στα πανηγύρια.
Υπομονή λοιπόν και ας αφήσουμε τις εξελίξεις να τρέξουν και που ξέρετε, μπορεί να έχουμε και μέρες αγάπης, μεταξύ παραγόντων.