Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλό Σαββατοκύριακο και να έχετε την υγεία σας. Ο καιρός βοηθάει ώστε να μην έχουμε συγκεντρώσεις πολλών. Κάτι είναι κι αυτό. Πάντως οι νοσταλγοί του ΣΥΡΙΖΑ τα φορτώνουν όλα στον Μητσοτάκη, αφού ....
αυτός κέρδισε την εμπιστοσύνη του λαού κι έστειλε τον Αλέξη εκεί που έπρεπε να είχε πάει από καιρό.

- Τι έγινε ανεξάρτητα παπαγαλάκια; Τι έπαθαν οι δημοσιογράφοι και ούτε στα ψιλά  δεν ανέφεραν μία ακόμη φωτιά στην ΑΚΦΑ (πρώην ΙΝΤΕΡΚΕΜ);;;;; Αν είχαμε φωτιά κάπου αλλού, θα έβγαζαν ή όχι χολή; Πάντως η ΑΚΦΑ το είπε. Δεν είχμε θύματα και δεν μολύνθηκε το περιβάλλον!!!!!

- Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε και απέμειναν περίπου 60 ώρες για να βγει η απόφαση του ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας για την αναδιάρθρωση. Ευχόμαστε να μην έχουμε συμβιβασμούς, κωλοτούμπες και άλλα σχετικά και την Δευτέρα το απόγευμα, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

- Έτοιμη για να επανέλθει στην ενεργό δράση η ΑΕΚ Χαλκίδας, αφού κάποιοι έδειξαν ενδιαφέρον γι την ομάδα. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως κάποιοι αντιδρούν σε μια τέτοια προοπτική, ίσως γιατί τώρα έχουν ν΄ ασχοληθούν με άλλη ομάδα!!!!

- Σάλος με το θέμα της Γ΄ κατηγορίας, αφού ένα λάθος μας έβαλε πονηρές σκέψεις σε κάποιους. Είχαμε γράψει αντί για το σωστό, 3 ομάδες από την Γ΄ στην Β΄ κατηγορία, 33 ομάδες. Κύριοι 33 ομάδες δεν έχει η Γ΄ κατηγορία και έπρεπε κάτι να καταλάβουν αυτοί που δεν το κατάλαβαν. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στον πρόεδρο κύριο Ρέτσα, στον Γραμματέα κ. Πίσχινα και στους περισσότερους του ΔΣ της ΕΠΣΕ οι οποίοι δεν θέλουν με τίποτα την κατάργηση της Γ΄ Κατηγορίας, κάτι το οποίο στήριζε και στηρίζει με πάθος ο κύριος Ψαθάς.