Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Εκλογές ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - Η άποψή μας

Το χαλαρά της πλευράς Καρλατήρα και το ανοργάνωτο του Τόλια, έφεραν το αποτέλεσμα που όλοι ξέρετε.
Τι θα μπορούσε να είχε γίνει;
Άνετα θα μπορούσε να πάρει τις εκλογές ο κ. Τόλιας, αν πρόσεχε λίγο κι αν πριν τις εκλογές έκανε αυτά που κάνει κάθε υποψήφιος.
Για να καταλάβετε εύκολα πως ούτε θρίαμβος για την παράταξη Καρλατήρα ήταν το αποτέλεσμα, ούτε καταστροφικό και άλλα τέτοια για τον κύριο Τόλια, γράφουμε πως αν 5 - 6 μέλη άλλαζαν επιλογή προσώπων, τότε τουλάχιστον 5 της παράταξης Τόλια θα...
έμπαιναν στην διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Γιατί όμως έγινε αυτό; Απλά επειδή ο κ. Καρλατήρας δεν ήθελε να ψηφίσουν μόνο τα πραγματικά και τακτοποιημένα μέλη, αλλά ακόμη και ο κ. Λαθουράς και άλλοι. 
Αν ο κ. Τόλιας δεν είχε μαζί του 2 - 3 πρόσωπα τα οποία έχουν αντιπάθειες πλέον και παίζουν σε πολλά ταμπλό, τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και ο Βασίλης Καρλατήρας θα έχανε τις εκλογές, γιατί πίστευε πως θα εκτιμούσαν όλοι την προσπάθεια που έκανε και κράτησε ζωντανή την ομάδα, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα, αφού η προπαγάνδα ήταν καθημερινή, από ανθρώπους οι οποίοι αισθάνθηκαν πως έχαναν την επαφή με την ομάδα, από τον προπονητή που ήθελε ν πάρει την θέση Τοκπασίδη, και από τα παρατράγουδα που τον συνόδευαν.
Ο Βασίλης Καρλατήρας έχασε σταυρούς κι πό ανθρώπους που πήγαν να τον ψηφίσουν, αλλά αποχώρησαν όταν είδαν κάποια  πρόσωπα που ήταν σε θέσεις ουσίας για μια Γενική Συνέλευση.
Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να γράψουμε ονόματα, αλλά Βασίλη, πάλι καλά που δεν ήταν οργανωμένοι και οι απέναντι.