Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας και φυσικά να μην ακούτε τον κάθε ανεγκέφαλο ο οποίος το μόνο που δεν κάνει, είναι να αναστήσει νεκρούς. Γράψτε τους όλους κανονικά και φροντίστε ν΄ ακούτε....
τους ειδικούς. Πάντως όλοι αυτοί που ανακάλυψαν συνωμοσίες, είναι πραγματικοί χέστες και το κεφαλάκι τους το έχουν γεμίσει με μάσκες!!!

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ξεκίνησε την προετοιμασία και από το βράδυ της Δευτέρας έχει και εκλεγμένη διοίκηση. Πάντως κάποιοι δεν λένε να καταλάβουν πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει γυρίσει σελίδα και τα μέλη του κάθε 2 χρόνια, θα μπορούν να εκλέγουν τους καλύτερους για το ΔΣ. Αυτοί που επιμένουν σε παλιές πρακτικές, οι οποίες ταλαιπώρησαν την ομάδα επιμένουν. Ξαφνικά τα έβαλαν με τερματοφύλακα και δεν τον θέλουν στην ομάδα, επειδή όπως λένε στο παρελθόν είχε κάνει δήλωση, εναντίον του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ!!! Κύριοι, ας σοβαρευτούμε. Το ρόστερ της ομάδας το επιλέγει ο προπονητής και η διοίκηση "το υπογράφει". Ποιος είναι όμως αυτός που θα κάνει τέτοιες επιθέσεις σε ποδοσφαιριστή ο οποίος μας αρέσει δεν μας αρέσει, ήταν μεταξύ αυτών που κράτησαν όρθιο τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Ποιοι τον κατηγορούν; Αυτοί οι οποίοι μόλις προχθές βρέθηκαν χέρι χέρι με τον εκλεκτό του εκτελεστικού, ο οποίος "έχασε" βιβλία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και έβαλε την ομάδα στην μεγαλύτερη περιπέτεια.

- Τα μέλη του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ψήφισαν και επέλεξαν ως διοίκηση αυτούς που έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον ποδοσφαιριστή και όχι αυτούς που τον κατηγορούν. Ας αφήσουμε λοιπόν όλοι στην άκρη τις μαγκιές και τις επιθέσεις σε πρόσωπα. Δεν εκπροσωπούν κανέναν και αυτό φαίνεται από τ΄ αποτελέσματα. Η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές, ας κλείσουν τ΄ αυτιά τους κι ας απλώσουν δίχτυ προστασίας πάνω από την ομάδα.

- Δεν θ΄ ασχοληθούμε καθόλου με σωματεία τα οποία δεν σέβονται την ελευθερία του λόγου κι προτιμούν την κατευθυνόμενη ενημέρωση. Λυπούμαστε αλλά αυτή την ενημέρωση δεν μπορούμε να την υπηρετήσουμε. Απέχουμε ακόμη και από την απλή αναφορά σ΄ αυτά τα σωματεία, για να μην δημιουργούμε προβλήματα και θα μείνουμε μακρυά τους, γιατί εμείς δεν είμαστε δίγλωσσοι και δεν κάνουμε κωλοτούμπες.

- Στην ΕΠΣΕ φαίνεται πως θέλουν έσοδα και ανακάλυψαν πολλές πηγές!!!! Θα θέλαμε να στείλουμε την καλημέρα μας στους ανθρώπους της ΕΠΣΕ και να τους ζητήσουμε ν΄  απαιτήσουν χρήματα από αυτούς που τα χρωστάνε και όχι από τα σωματεία.