Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας  μέρα καλό μήνα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τα κρούσματα κορονοϊού αυξάνονται συνεχώς και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού μυαλό δεν βάζουμε. Μάσκα υποχρεωτικά παντού από αύριο, παντού απαγόρευση κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα μέχρι τα.... ξημερώματα (05:00) και θα έρθουν και για την Εύβοια αυστηρότερα μέτρα, αν δεν εφαρμόσουμε αυτά.

- Πήραμε θέση για τα όσα συνέβησαν και τα όσα έγραψε ο Αλέξανδρος Σιγανός στο fb, μετά την συνέντευξη του κ. Ελευθεριάδη στον Μανώλη Βέττα, γιατί δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς οι οποίοι βγάζουν την ουρά τους απ΄ έξω και παριστάνουν τις παρθένες, όπως μερικοί μερικοί. 

- Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να κάνουμε τον έξυπνο, ούτε τον καλό, ούτε και να καθοδηγήσουμε τον Αλέξανδρο Σιγανό ή όποιον άλλον. Ανθρώπινα τον καλέσαμε να μην μπει στο μονοπάτι της συκοφαντίας, γιατί αυτό οδηγοί σε άλλες καταστάσεις. Πουθενάδες ή απαράδεκτοι πρόεδροι υπήρχαν στο παρελθόν κι ο Αλέξανδρος τους υπηρέτησε, υπάρχουν και σήμερα, θα υπάρχουν και αύριο και ο Αλέξανδρος θα τους υπηρετεί και αυτό μπορεί να τύχει στον καθένα μας. Όταν κάποιος πρόεδρος αποχωρεί, δεν τον συκοφαντείς. Ότι έχεις να πεις του το λες ότααν είσαι συνεργάτης του.

-Αλέξανδρε, το μισά και πλέον μέλη του σημερινού ΔΣ της ομάδας των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ υπήρξατε συνεργάτες του Ελευθεριάδη και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς.  Αργότερα συνεχίσατε ως συνεργάτες του Τσαγκάρη, μετά συνεργάτες του  Αναγνωστάκη και μετά του Μίλερ. Ας μη γελιόμαστε. Όλα αυτά τα χρόνια έγιναν πολλά και τα ξέρεις καλά. Δεν φταίει λοιπόν ο Ελευθεριάδης, για να φτάσουμε σε πόλεμο κι μάλιστα σε προσωπικό επίπεδο.  Καλημέρα.

- Τα νέα μέτρα ανακοινώθηκαν και τώρα ήρθε η ώρα της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Αν πραγματικά δεν θέλουμε την διακοπή των πρωταθλημάτων της Εύβοιας, πρέπει η ΕΠΣΕ να δώσει εντολή, ώστε οι διαιτητές να μην ξεκινούν κανέναν αγώνα ή να διακόπτουν έναν αγώνα όταν διαπιστώνουν παρουσία φιλάθλων. Αν αυτό δεν γίνει, επιτρέψτε μας να γράψουμε πως όλοι επιδιώκουμε την διακοπή των πρωταθλημάτων.