Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

.....μικρά, μικρά

 
- Δεν βγάζουμε κακίες, ούτε και μειώνουμε την προσπάθεια κανενός. Ο καθένας κάνει ότι μπορεί κι όπως μπορεί. Το ζητούμενο είναι να μην παριστάνουμε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε. Αν κάποιοι άνθρωποι θυμώνουν, ας χρησιμοποιήσουν λίγο ξυδάκι. Καλό θα τους κάνει γιατί είναι κακό να θυμώνεις όταν κάποιος σου επισημαίνει ....τα λάθη σου. Συγνώμη αγαπητέ κύριε, αλλά δεν έγινες και ο Γιάννης Διακογιάννης.....

- Έχασε ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ στην ΚΗΡΙΝΘΟ και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν πειράζει όμως κι πιστεύουμε πως την Κυριακή θα κερδίσει και θα πάρει τους 3 βαθμούς. Η ομάδα πάντως άλλαξε πρόσωπο και οι ποδοσφαιριστές αποκτούν σιγά σιγά αυτοπεποίθεση κι αν ακολουθήσουν τις οδηγίες του προπονητή τους κυρίου Ακριτίδη όλα θα είναι καλύτερα.

- Η ΔΡΟΣΙΑ κέρδισε την ΚΑΡΥΣΤΟ η οποία στους τελευταίους αγώνες έβαζε πολλά γκολ στους αντιπάλους.  Να σημειώσουμε πως η ΔΡΟΣΙΑ συνεχίζει και στον θεσμό του Κυπέλλου Εύβοιας και αυτό δείχνει πως ο προπονητής τους κ. Ελευθερίου κάνει καλή δουλειά. Η νεοφώτιστη ΚΑΡΥΣΤΟΣ είναι καλή ομάδα και φυσικάα δεν διατρέχει κίνδυνο υποβιβασμού.