Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 
- Θαύμα, θαύμα κυρίες κι κύριοι. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχασε χθες στην Ερέτρια, αλλά ούτε καν οι μπιφτεκάδες δεν βγήκαν στην πιάτσα για να ψάξουν τον νέο προπονητή της ομάδας κι να χαρακτηρίσουν ανίκανο ποδοσφαιρικά τον Τοκπασίδη!!! Κατάλαβαν πλέον πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ άλλαξε σελίδα και πως θα χρειασθεί λίγο ακόμη χρόνο, ώστε ν΄ απομακρύνει τους ελάχιστους που απέμειναν στα πέριξ... και δημιουργούν προβλήματα. 

- Η ομάδα ήταν και παραμένει στους στόχους της και αυτό δεν αλλάζει. Θα έρθουν κι άλλα μη θετικά αποτελέσματα, αλλά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα επιστρέψει στην ανυποληψία, την αναξιοπιστία και στα γνωστά του πρόσφατου αλλά και μακρινού παρελθόντος. Τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τον διοικεί οι διοίκηση και κανείς άλλος.

- Κέρδισε λένε η ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ την ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ. Η ομάδα του Μανώλη Βέττα δηλαδή κέρδισε την ομάδα του Νίκου Ρόγκα και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Μιχάλης Ράππος, ο κ. Βέττας παγίδευσε τον κύριο Ρόγκα, βάζοντας στην βασική 11άδα και στο κέντρο 3 ποδοσφαιριστές βαμμένους  Παναθηναϊκούς!!!!  Μιχάλη πόσο δίκιο έχεις!!!!

- Έτοιμος για αποχώρηση είναι προπονητής ομάδας της Γ΄ Κατηγορίας κι αυτό δεν έχει να κάνει με νίκες ή με ήττες. Απλά δεν αντέχει άλλο ο άνθρωπος.

- Τι στο καλό του όνειρο είδαν εκεί στον Σταυρό και το Καλοκαίρι δεν άλλαξαν τον προπονητή κ. Σταθαρά; Προτάσεις υπήρχαν και μάλιστα "τα παρατράγουδα" πίεζαν για αλλαγή, αλλά φαίνεται πως ο πρόεδρος κ. Γκίκας, κοιτάζει το καλό της ομάδας του και τώρα δικαιώθηκε, αφού ο Σταύρος Σταθαράς τα πάει περίφημα.

- Σήμερα "ο μπάρμπα Στέλιος" περιμένει δύο διπλά. Το ένα σε αγώνα Β΄ Κατηγορίας και το άλλο σε αγώνα Α΄ κατηγορίας. Τα περιμένουμε γιατί θέλουμε αυτές οι ομάδες να πάρουν το δρόμο τους και να βρεθούν εκεί που τους αξίζει.