Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

....μικρά, μικρά

 - Κυριακή σήμερα, αλλά με την καραντίνα είναι καιρός να φροντίσουμε λίγο περισσότερο τον κήπο μας!!!! Φέτος μας πήγανε όλα καλά, αφού τρώμε ακόμη μπάμιες, φασολάκια, μελιτζάνες, πιπεριές, αλλά και ντομάτες και αγγουράκια αφού φροντίσαμε να τα προστατέψουμε από το κρύο κλπ. Φυσικά έχουμε τώρα και τα μαρούλια, τα κρεμμυδάκια, τα λάχανα, τα μπρόκολα και τα κουνουπίδια, ενώ μαζέψαμε κυδώνια, ρόδια και ελιές και καθημερινά κόβουμε και πορτοκάλια!!!! Τι άλλο να ....ζητήσουμε από την ζωή μας; Να σημειώσουμε πως μαζέψαμε και τα φυτικά σφουγγάρια τα οποία όποιος δεν έχει στο μπάνιο του χάνει. Εμείς το πήραμε απόφαση και την Άνοιξη θα φυτέψουμε πολλές ρίζες και θα το ρίξουμε στο εμπόριο φυτικών σφουγγαριών!!!

- Για να μην ανησυχούν "οι φίλοι μας", δεν μας λείπει κάτι σε ότι έχει να κάνει με τα κηπευτικά και τα φρούτα, αλλά ούτε και τα κρεατικά και τα αυγά για τα οποία φροντίζουν τα πεθερικά και τα κουνιάδια όπως και για το λάδι. Λαδάκι έχουμε και από τον φίλο μας τον Γιώργο και τον ευχαριστούμε. 

- Τα γράφουμε αυτά γιατί κάποιοι, μας έχουν πρήξει με τις μαλακίες τους και πραγματικά πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν πως μπορεί φτωχοί να είμαστε, αλλά μαλάκες δεν θα γίνουμε ποτέ.

- Εμείς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ξέρουμε να λέμε μέσα από την καρδιά μας και ιδιαίτερα στους ανθρώπους που βοηθάνε με τον τρόπο τους την οικογένειά μας και λέμε πάντα στα παιδιά μας, ποιοι βοηθούν. Σήμερα θέλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε τον κύριο Γιώργο Στούπα, τα άτομα του λογιστικού του γραφείου και ιδιαίτερα την Μαρία, γιατί χωρίς την βοήθειά τους, δεν θα είχαμε καταφέρει κάποια πράγματα. Σας ευχαριστούμε για όλα.