Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας. Φτάσαμε στην ημέρα της γέννησης του Χριστού μας και μετράμε 2 και σήμερα για να φτάσουμε στην Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου και αμέσως μετά θ΄ αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα  για να φύγει και να μην ξανάρθει το 2020. Εμείς πάντως στο Λευκαντί θα μείνουμε με το παράπονο αφού δεν περίσσεψε μια φάτνη ή έστω ένα από αυτά τα μικρά ας τα πούμε σπιτάκια ή κάποιος φωτισμός του δρόμου από το 3ο Δημοτικό και προς Λευκαντί. Φορτώσαμε πολύ το Βασιλικό ίσως γιατί έχει πολλές πλατείες και τον κεντρικό του δρόμου. Δεν πειράζει. Πιστεύαμε πως ο... αντιδήμαρχος κύριος Σέρρας και ο πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλικού θα έκαναν κάτι, έστω για την ψυχολογία των κατοίκων στο Λευκαντί οι οποίοι έζησαν και τον εφιάλτη της Θεομηνίας. Καλά Χριστούγεννα και με υγεία.

- Απογοήτευση μας γέμισε η συνέντευξη του προέδρου της ΕΠΣ Εύβοιας κ. Γιάννη Ρέτσα ιδιαίτερα στην απάντηση που έδωσε στο θέμα επιστροφής του κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου. Τί είπε ο πρόεδρος; "Ο νόμος δίνει του δίνει το δικαίωμα να επανέλθει, αν το θέλει κι αν συμφωνεί το ΔΣ της ΕΠΣΕ"!!!! Για το θέμα θα γράψουμε αργότερα, αλλά ο πρόεδρος κ. Ρέτσας δεν στάθηκε στο ύψος του και δεν έδειξε τον σεβασμό που θα έπρεπε προς το πρόσωπο του ανθρώπου που τον πήρε από το χεράκι και τον οδήγησε στην θέση του προέδρου της ΕΠΣΕ και όχι μόνο. Το γιατί αργότερα.

- Φάνης Σπανός, Γιώργος Κελαϊδίτης, Έλενα Βάκα και Γιώργος Ψαθάς, είναι στο στόχαστρο εδώ και καιρό και οι λόγοι είναι απλοί. Δεν υπέκυψαν σε πιέσεις, δεν πλήρωσαν, δεν έκλεισαν το μάτι σε εργολάβους και προμηθευτές και ανέλαβαν "οι εργολάβοι της ενημέρωσης" να τους τσαλακώσουν την προσωπικότητα. Δεν το πετυχαίνουν, αφού  οι πολίτες βλέπουν την αλήθεια.

- Εμείς στο θέμα του Φάνη έχουμε ξεκαθαρίσει την θέση μας, αλλά δυστυχώς κανείς δεν έδωσε ένα στοιχείο για να αποδείξει πως ο Φάνης έβαλε όχι κουτάλα, αλλά το δαχτυλάκι του στο μέλι. Αυτοί που τον κατηγορούν το κάνουν γιατί είχαν μάθει να βουτάνε το μέλι για τον εαυτούλη τους.

- Στο θέμα της Έλενας δεν τόλμησαν ούτε οι ίδιοι να την κατηγορήσουν ευθέως και το πάνε με υπονοούμενα να την θίξουν. Είναι "νάνοι" μπροστά τους και δεν καταφέρνουν τίποτα. Στο θέμα του Γιώργου Ψαθά προφανώς έχουν την σιγουριά πως δεν "θα τους κυνηγήσει" και τον χαρακτήρισαν βλάκα και όχι μόνο. Για να δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα.