Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Nα προσέχετε, μέχρι να τελειώσει το θέμα με τον κορονοϊό. Να φοράτε την μάσκα σας, να κρατάτε τις αποστάσεις και να αποφεύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις. Φυσικά όλα αυτά μέχρι να έρθει και το εμβόλιο. Πιστεύουμε πως σε λίγους μήνες μετά δηλαδή τους εμβολιασμούς, θα τελειώσει κι.... αυτός "ο πόλεμος" και θα βγούμε νικητές.

- Είναι πάντως ν΄ απορεί κανείς με τους αρνητές του εμβολίου, αφού είναι αστεία τα επιχερήματά τους. Συγνώμη δηλαδή, αλλά είναι χαζό να λέει κάποιος πως κάτι θα έχει μέσα το εμβόλιο!!! Αυτό το κάτι άνθρωπέ μας, αν ήθελαν να σου το φυτέψουν θα το είχαν κάνει με απλούς τρόπους. Θα σου το είχαν ρίξει στην διατροφική αλυσίδα και δεν θα είχες καταλάβει τίποτα. Ας αφήσουμε λοιπόν τις αστειότητες, γιατί μετά θα είναι αργά.

- Τις ευχές μας να στείλουμε στον μεγάλο ραδιοφωνατζή, ο οποίος προσπαθεί να αποφύγει τις απαντήσεις και παριστάνει τον άγιο, ρίχνοντας την μπάλα στην κερκίδα. Μεγάλε γράψε και λέγε όσα θέλεις για μας. Αναμασάς τα ίδια και τα ίδια και τα οποία τα ξέρουν και οι πέτρες. Το πως και το γιατί της προσωπικής μας ζωής, δεν θα σου το αναλύσουμε, γιατί δεν σε αφορά. Θα απαντήσεις για "τα λάδια" που ήρθαν από τα βουνά μέσω της "ΟΔΟΥ";;;; Για τα "χημικά" που ακόμη κι όταν καίγονται δεν ρυπαίνουν;;;; Για τον χορηγό σου και μεγάλο προμηθευτή; Για την ρύπανση που προκαλούν επιχειρήσεις;;; Για τα έσοδα από νομικά πρόσωπα;;;; Σταματάμε εδώ και σου ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα.

- Μετά τις γιορτές η ΔΕΥΑΧ θα πρέπει να βρει τρόπους ώστε να εισπράξει τα χρήματα τα οποία είναι πολλά από καταναλωτές οι οποίοι μπορεί να μην ανήκουν στο κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, αλλά θέλουν να δημιουργήσουν κίνημα ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ!!!!

- Τί έγινε με τον ΔΟΑΠΕΧ; Ως δια μαγείας σταμάτησε η συκοφαντία και τα ψέματα. Μεγάλε, τελικά είδες τι έπαθες στην προσπάθεια να δημιουργήσεις θέμα εναντίον της κυρίας Αϊδίνη; Μπορεί να παρέσυρες ή να έψαχνε ευκαιρία και η φίλη σου πρώην πρόεδρος, αλλά το αποτέλεσμα δικαίωσε την κ. Αϊδίνη και τους συνεργάτες της. 

- Να ξέρεις πως η Ελένη πάει για ψώνια στην αγορά, αλλά ψώνιο δεν είναι. Δουλεύει, όχι για να προβάλλει τον εαυτό της και να λέει συνεχώς ΕΓΩ, αλλά για τους δημότες.