Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Τα δώρα των ΜΜΕ

 - Από πότε τα ΜΜΕ έγιναν αγιοβασίληδες και μοιράζουν καθοδήγηση σε δημοτικούς συμβούλους και σε αρχηγούς  παρατάξεων, ώστε να επιτεθούν εναντίον δημάρχων;;; Αυτά δεν είναι δώρα, αλλά κάτι άλλο.
Ποιος είναι αυτός που δεν γνωρίζει τα προβλήματα του τόπου του και το πως λειτουργεί ένας δήμαρχος και θέλει ραδιοφωνατζή ως καθοδηγητή;
Αλήθεια η κυρία Γκόγκου ή ο κ. Κουλοχέρης περιμένουν ....καθοδήγηση; Αν ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς κάνει παρανομίες ή δεν ξέρουμε τι άλλο, υπάρχουν αρμόδιες αρχές στις οποίες θα προσφύγει η κυρία Γκόγκου ή ο κ. Κουλοχέρης και δεν θα βάλουν στο κεφάλι τους καθοδηγητή, ο οποίος για τους δικούς του λόγους κάνει παιχνίδι.
Το αν ο δήμαρχος κ. Ψαθάς συναντήθηκε με όλους τους εργολάβους της περιοχής, ώστε να τους ενημερώσει και να τους ζητήσει να βάλουν πλάτη, όλοι μαζί και ο καθένας να αναλάβει ένα έργο και να το ολοκληρώσει, μόνο κακό δεν είναι. Γιατί άραγε να αναθέσει έργα σε εργολάβους των Αθηνών ή της Θεσσαλονίκης;;
Ο παπαγάλος ο οποίος θέλει να σπρώξει εναντίον του Ψαθά την Γκόγκου και τον Κουλοχέρη και δημοτικούς συμβούλους, δεν το κάνει για το καλό τους ή για το καλό των δημοτών, αλλά για το καλό των δικών του εργολάβων.
Για να δούμε ποιοι θα τσιμπήσουν και θα κάνουν το παιχνίδι του.
Προσέξτε γιατί ο τύπος είναι μαϊμού Αγιοβασίλης και ΔΕΝ ΦΈΡΝΕΙ ΔΏΡΑ...