Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Έχουν πλάκα οι παράγοντες της ΕΠΟ: Νομίζουν ότι απευθύνονται σε άσχετους

ΠΗΓΗ: http://sfyrigmata.blogspot.com/

Το έχουν κάνει ...καραμέλα οι παράγοντες, τα μέλη της διοίκησης, της ΕΠΟ αλλά και κάποιοι πρόεδροι των ΕΠΣ να αφήνουν αιχμές ότι τάχα η Κυβέρνηση προσπαθεί να ελέγξει τις εκλογικές διαδικασίες της ΕΠΟ, όμως δεν εξηγούν το πώς, από τη στιγμή που δεν μπήκαν όλα τα σωματεία στο μητρώο.
Επιπλέον, νομίζουν ότι απευθύνονται σε ιθαγενείς. Δεν μας λένε ότι την ΕΠΟ ελέγχουν οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, όπως γνωρίζει και η πλειοψηφία των φιλάθλων. «Η συμφωνία ήταν: το 2016 να έχει ο ΠΑΟΚ δικό του πρόεδρο στην ΕΠΟ και το 2020 η ΑΕΚ δικό της», δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος.
«Απώτερος στόχος είναι να ελέγξουν τις εκλογικές διαδικασίες με το Μητρώο», δήλωσε το μέλος του ΔΣ και πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών και μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ, Δημοσθένης Κουτσίδης και δεν είναι ο μόνος που... εκτόξευσε την συγκεκριμένη αμπελοφιλοσοφία, ή αν προτιμάτε την καραμέλα. Ακόμη, χαρακτήρισε ουτοπική τη διαδικασία του μητρώου, προσθέτοντας ότι «η πλατφόρμα δεν είναι εφικτό να..... είναι προσβάσιμη για τους πολλούς και έτσι ένα μεγάλο μέρος του ερασιτεχνικού αθλητισμού θα μείνει εκτός. Από την ΕΠΟ έχουν εγκριθεί μόνο 800 σωματεία, λιγότερα δηλαδή από το 1/3». Όμως, δεν εξήγησε πως άλλα σωματεία πρόλαβαν να μπουν στο μητρώο και θα επιχορηγηθούν και άλλα όχι!
Παρόλο που ο Κουπτσίδης δήλωσε ότι η ΕΠΟ δεν αντιδρά στη φιλοσοφία του Μητρώου της ΓΓΑ αλλά στις ασφυκτικές προθεσμίες, κατά τα άλλα η Κυβέρνηση θέλει να ελέγξει τις εκλογές διαδικασίες.
Θα επιβάλλουν οι πρόεδροι των ΕΠΣ τα κριτήρια για το πως θα μοιράσει η Κυβέρνηση την επιχορήγηση στα σωματεία; Θα γελούσαν μέχρι και τα τσιμέντα. Και δεν είναι δυνατόν, εφόσον μιλάμε για επιχορήγηση, τα κριτήρια να είναι άλλα για τα σωματεία των υπόλοιπων αθλημάτων και άλλα για το ποδόσφαιρο. Ούτε αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν; 
Επίσης, βρίσκονται σε πανικό επειδή εκτέθηκαν στους παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου καθώς κανείς τους δεν περίμενε να πάρουν χρήματα τα σωματεία.