Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας και πάντα δίπλα στην οικογένειά σας. Ο κορονοϊός κυκλοφορεί ελεύθερος, αλλά δεν είναι και μόνος του. Υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι για κάποιους συνανθρώπους τους είναι περισσότερο επικίνδυνοι από τον κορονοϊό. Είναι οι γνωστοί ρουφιάνοι, λασπολόγοι και οι οποίοι αναλαμβάνουν εργολαβικά "να τελειώσουν" αυτούς που δεν σκύβουν το κεφάλι και δεν τους λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Γι΄ αυτούς εμβόλιο δεν θα βρεθεί ποτέ, γιατί.... υπάρχουν πάντα αυτοί οι οποίοι είναι ή θέλουν θέσεις για τις οποίες δεν είναι ικανοί να τις υπηρετήσουν και χρησιμοποιούν τους ρουφιάνους και τους συκοφάντες για να εξοντώσουν ανθρώπους οι οποίοι δεν πουλάνε ακόμη και την οικογένειά τους.

- Ξέρεις τι είναι ένας σύλλογος να ευχαριστεί την δήμαρχο κυρία Βάκα για τις αποφάσεις της, τις οποίες δεν είχε πάρει ο πρώην δήμαρχος κ. Παγώνης στα 5 χρόνια της θητείας του και τα παπαγαλάκια να την κατηγορούν;;;;; Ψάξτε αλλού αγαπητά παπαγαλάκια, γιατί από την Βάκα, τροφή δεν θα πάρετε.

- Ας λέει ότι θέλει ο πρόεδρος εναντίον μας, αλλά να μην θυμώνει με τις αλήθειες. Όποτε του επιτρέψουν "τα παρατράγουδα" εδώ θα είμαστε και θα περιμένουμε τις απαντήσεις. Το τι κάνουν ή τι θα κάνουν οι άλλοι θα το δούμε. Ας μιλήσει για τον εαυτό του. Ποια είναι η δική του θέση; Αντέχει να κουβαλήσει στην πλάτη του την αχαριστία; Αν το αντέχει, ας προχωρήσει. Υπάρχει και Θεός, ο οποίος δεν μπαίνει στην διαδικασία της όποιας αλχημείας. 

- Πότε θα γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ; Πότε θα πάψει να είναι σε αναστολή εργασιών η ΕΠΣΕ; Πότε θα ξεκινήσει το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο; Θα είναι τελικά ο κ. Ψαρόπουλος υποψήφιος πρόεδρος για την ΕΠΟ ή οι Ενώσεις που τον πρότειναν, άλλαξαν γνώμη;

- Λοιπόν από αύριο μόνο ευχές και καθόλου γκρίνια. Μέρες που είναι, ας αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο για την οικογένειά μας. Να προσέχετε την υγεία σας, γιατί τα Χριστούγεννα θα ξανάρθουν και θα πρέπει να είμαστε εδώ.