Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

...φαπούλες

 - Αγαπητέ κύριε, κάνεις ένα μεγάλο, πολύ μεγάλο λάθος και δεν μας ενόχλησε το ότι μας κατηγορείς για τα όσα γράφουμε για τον κύριο Γιάννη Ρέτσα, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Εύβοιας. Δικαίωμά σου να λες αυτά που λες, αλλά θα πρέπει να μας πεις τι έλεγες και πριν γίνει πρόεδρος ο κ. Ρέτσας. Να μας πεις τα όσα κοσμητικά επίθετα χρησιμοποιούσες εναντίον του και τον χαρακτήριζες.... δημιούργημα του Παπακωνσταντίνου, πως δεν έχει δυνατότητες, πως τον σέρνουν από την μύτη, πως θα είναι αχυράνθρωπος και τόσα άλλα.

- Εμείς κύριε, ουδέποτε υποτιμήσαμε τον κύριο Ρέτσα και κάναμε δημόσια παρεμβάσεις με στόχο την στήριξή του. Πόσες φορές πρέπει να το γράψουμε για να το καταλάβεις; Εμείς δεν θέλουμε να πετύχετε τον στόχο σας, που δεν είναι άλλος, από το να πάρετε στα χέρια σας το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο. Θα πολεμήσουμε με νύχια και με δόντια, ώστε να μην περνάτε ούτε την πόρτα της ΕΠΣΕ.

- Αν τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, επιλέξουν να γίνουν πολλά κομμάτια και όχι ν΄ ακολουθήσουν την λογική και την ανθρωπιά, εμείς θα σταθούμε απέναντι και δεν μας ενδιαφέρει αν θα μείνουμε μόνοι μας. 

- Και κάτι ακόμη. Όταν δίνεις μια μάχη και ο αντίπαλος χρησιμοποιεί όλα τα μέσα και τα στρέφει εναντίον σου, εσύ δεν πας σ΄ αυτή την μάχη με την σφενδόνα. Βγάζεις τα πάντα και τα ρίχνεις στην μάχη. Στον πόλεμο δεν υπολογίζεις τίποτα. Μην μας κατηγορείς λοιπόν εμάς για χτυπήματα κάτω από την ζώνη. Θα μας κατηγορήσεις αν βρεις κάποιο ψέμα, σε αυτά που γράφουμε.