Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε, αφού ο κορονοϊός είναι εδώ και δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε πως θα έχουμε ένα νέο κύμα κρουσμάτων και το οποίο θα είναι χειρότερο από τα προηγούμενα και θα θρηνήσουμε... περισσότερα θύματα.

- Ανοίγουν λέει τα Δημοτικά την Δευτέρα και να δούμε τι θα δούμε, αφού το πρόβλημα δεν είναι τα παιδιά και οι δάσκαλοι, αλλά εμείς οι γονείς, οι οποίοι πέφτουμε ο ένας πάνω στον άλλον σα κάγκελα της εισόδου, γιατί απλά δεν περιμένουμε να έρθει το παιδί προς εμάς. Οι δάσκαλοι προσπαθούν, αλλά άντε να μας βάλουν σε σειρά.

- Ούτε ευχές προς αυτούς που γιορτάζουν δεν μπορούμε να στείλουμε, αφού βρίσκουμε τον μπελά μας και με αυτό το θέμα. Από πότε θα ζητάμε την άδεια άλλων για να ευχηθούμε χρόνια πολλά;;;;;

- Κάποιοι φαίνεται πως ξέχασαν το επάγγελμα της δημάρχου Χαλκιδέων κυρίας Βάκα. Τους θυμίζουμε λοιπόν πως η κυρία Βάκα είναι και καλή δικηγόρος και ξέρει πως να χειριστεί κάποιες υποθέσεις.

- Σήμερα είναι η τελευταία μέρα για να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους όποιοι θέλουν να διεκδικήσουν την θέση του προέδρου της ΕΠΟ. Πληροφορίες λένε πως ευκολότερο είναι να βρεθούν 10 υποψήφιοι και πολύ δύσκολο να διεξαχθούν εκλογές.

- Αλήθεια πόσες ΕΠΣ εξακολουθούν να στηρίζουν τον κύριο Ψαρόπουλο; Πάντως οι 45 δεν επιμένουν στην στήριξή του και περιμένουν πως και πως να ενημερωθούν, για το πότε ακριβώς θα διεξαχθούν οι εκλογές.