Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

....απόψεις

 - Ανοιχτό βιβλίο είμαστε και γράφουμε αυτά που πιστεύουμε και το κυριότερο; Δεν γράφουμε άλλα από αυτά που λέμε και σε συζητήσεις με ανθρώπους του ποδοσφαίρου και της αυτοδιοίκησης.
Δεν ανήκουμε στην κατηγορία αυτών οι οποίοι άλλα λένε στον Ρέτσα και άλλα στον Παπακωνσταντίνου, άλλα στην Βάκα και άλλα στον Παγώνη ή άλλα στον Φάνη και άλλα ....στον Αναγνωστάκη.
Αυτή η στάση μας φυσικά και ενοχλεί, αλλά δεν μας ενδιαφέρει. 
Εμείς θα συνεχίσουμε έτσι, έστω κι αν μείνουμε μόνοι μας. 
Να δείτε πως στο τέλος, αυτοί που λένε άλλα στον έναν και άλλα στον άλλον, θα είναι δίπλα σε αυτούς που σήμερα κατηγορούν.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, άποψη έχουμε όλοι, αλλά λίγοι είναι αυτοί που την υποστηρίζουν μέχρι το τέλος, ενώ οι πολλοί αλλάζουν άποψη σχεδόν σε ρυθμό που κανείς δεν μπορεί να παρακολουθήσει.
Νομίζουν πως τα πρόσωπα στα οποία αναφερθήκαμε, δεν τους ξέρουν κι από την καλή και από την ανάποδη; Τους ξέρουν και πολύ καλά μάλιστα.
Λοιπόν για να τελειώνουμε.
Εμείς συνεχίζουμε και κάθε φορά που θα ξεκινάει μια διαδικασία, θα γράφουμε τα ονόματα των εμπλεκομένων και την στάση τους.
Αυτός ήταν και ο λόγος που χθες ζητήσαμε να πάρουν καθαρή θέση οι κύριοι Ρέτσας και Παπακωνσταντίνου, για το θέμα της ΕΠΣΕ.
Αυτός ήταν ο λόγος που γράψαμε πως ο Φάνης Σπανός είναι άξιος της εμπιστοσύνης που του έδειξαν οι πολίτες και εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα, αυτοί που "τον χτυπούν" καθημερινά.
Αυτός ήταν ο λόγος που γράψαμε πως η δήμαρχος κυρία Βάκα, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν, γιατί τα μόνα πάρε - δώσε τα έχει με τους δημότες και όχι με την διαπλοκή.
Αυτός ήταν ο λόγος που σχολιάσαμε την στάση της κυρίας Γκόγκου, απέναντι στον δήμαρχο κ. Ψαθά. Τι γράψαμε; Με κραυγές και θόρυβο δεν ασκείς αντιπολίτευση. Αν πραγματικά έχεις στοιχεία γι΄ αυτά που λες, τα καταθέτεις στις αρμόδιες αρχές και δεν ακολουθείς τον δρόμο της διαπλοκής που χαράζουν κάποιοι.
Αρέσουμε δεν αρέσουμε, έτσι θα συνεχίσουμε και θα τα γράφουμε όλα, με ονόματα και διευθύνσεις.