Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

.....μικρά. μικρά

 - Την καλησπέρα μας στον πρόεδρο της ΕΠΣΕ τον κύριο Γιάννη Ρέτσα και να ευχηθούμε υγεία, ευτυχία και χαρά στον ίδιο και την οικογένειά του. Επειδή δεν του είπαμε τα κάλαντα τις χρονιάρες μέρες, θα του τα πούμε σήμερα και θα του τα λέμε κάθε μέρα, όχι γιατί είμαστε απέναντί του, αλλά επειδή ήμασταν πάντα δίπλα του, μέχρι την μέρα που επέλεξε τους ανθρώπους που τον πολέμησαν μέχρι αηδίας, με τους ανθρώπους της ....παράγκας του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου και πολλά άλλα.

- Αγαπητέ πρόεδρε, εμείς δεν αλλάξαμε προορισμό, δεν αλλάξαμε δρομολόγιο και δεν φορέσαμε μάσκα προσώπου, εκτός από αυτή για την προστασία από τον κορονοϊό. Εμείς πρόεδρε κύριε Ρέτσα παραμένουμε στο ίδιο λεωφορείο και δεν αμφισβητήσαμε ποτέ τις αντοχές του λεωφορείου, ούτε τις ικανότητες του οδηγού, ούτε και τον ρόλο που έχουν οι επιβάτες του.

- Ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν ο οδηγός του λεωφορείου (ΕΠΣΕ) και ο οποίος είχε επιλέξει να στηρίξει ως αντικαταστάτη του, την πρώτη φορά που υποχρεώθηκε σε αποχώρηση, τον κύριο Ψαθά και όλοι γνωρίζουν πως ήμασταν οι μόνοι που πήγαμε κόντρα στην εκλογή Ψαθά, αφού ήμασταν φανατικά στο να εκλεγεί στην θέση Παπακωνσταντίνου ο κ. Ρέτσας. Πρόεδρε κύριε Ρέτσα, μήπως μπορείτε να μας πείτε ποιοι άλλοι ήταν στο πλευρό σας τότε;;; Πείτε μας τουλάχιστον έναν και μάλιστα έναν από αυτούς που σήμερα δηλώνουν "φίλοι σας"

- Ο Παπακωνσταντίνου επανήλθε μετά από τις εκλογές και όταν οι εξυγιαντές τον υποχρέωσαν και πάλι σε αποχώρηση, εσάς πρότεινε και αυτό το στήριξαν όλα τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ κι εμείς ήμασταν οι μόνοι που γράφαμε και ξαναγράφαμε, να είσθε επίσημα πρόεδρος της ΕΠΣΕ και όχι απλά να βάζετε υπογραφή αντ΄ αυτού.
Πείτε μας κύριε Ρέτσα ποιος άλλος βγήκε δημόσια με τέτοια θέση.

- Εμείς πρόεδρε, αγαπητέ κύριε Ρέτσα, δεν μασάμε τα λόγια μας και δεν παίζουμε με την νοημοσύνη των άλλων. Φτωχοί είμαστε στην τσέπη και όχι στο μυαλό. Ίσως δεν διαθέτουμε τα προσόντα των νοσταλγών της παράγκας και της χούντες, ούτε και τα αρρωστημένα μυαλά των παρατράγουδων, τα οποία δεν σέβονται πρόσωπα και οικογένειες, αλλά δεν φοβόμαστε να γράφουμε την αλήθεια.

- Αλλάξατε δρομολόγιο, αλλάξατε λεωφορείο, θέλετε να πετάξετε έξω από αυτό τους περισσότερους επιβάτες και αυτό αν συμβεί, τότε το λεωφορείο θα γεμίσει αχαριστία. Εμείς ακόμη κι αν δεν πληρώνουμε εισιτήριο, δεν θα το προτιμήσουμε, γιατί την αχαριστία δεν την τιμωρούν άνθρωποι, αλλά ο Θεός κι εμείς προσέχουμε, γιατί δεν θέλουμε τον Θεό απέναντί μας.

- Εμείς πρόεδρε, αγαπητέ κ. Ρέτσα, μένουμε στον κ. Ρέτσα στον οποίο πιστέψαμε και δεν το κρύψαμε και τον περιμένουμε να δείξει σε όλους πως και ο ίδιος δεν άλλαξε. Καλή αντάμωση πρόεδρε, στο ίδιο λεωφορείο.