Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

....σφηνάκια

 - Κανείς δεν είναι κανενός λέει το λαϊκό άσμα και έτσι είναι. Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, είναι ξεχωριστός και δεν ανήκει σε κανέναν άλλον.  Οι συμβολαιογράφοι δεν γράφουν συμβόλαια ιδιοκτησίας ανθρώπου από άνθρωπο και αυτό θα πρέπει να το καταλάβει καλά ο .....καθένας μας.

- Πόσες φορές ακόμη θα χρειασθεί να εξηγήσουμε πως άλλη δουλειά κάνει ο ναύτης και άλλη ο καντηλαναύτης; Το apopsignomi δεν είναι ένας χώρος στο διαδίκτυο, στον οποίο θα βρείτε την φωτογραφία σας. Δεν ήμασταν και δεν θα γίνουμε ποτέ, γιατί "δεν το έχουμε", μια σελίδα με φωτορεπορτάζ. Εδώ κάνουμε τα σχόλιά μας, γράφουμε τις απόψεις μας, γιατί απλά δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις, χρησιμοποιώντας τον χώρο της ενημέρωσης.

- Όλοι οι άλλοι στο χώρο της ενημέρωσης ή του φωτορεπορτάζ, είναι καλύτεροι από εμάς, έχουν περισσότερους αναγνώστες, έχουν περισσότερους "φίλους". Εμάς οι πολλοί δηλώνουν πως δεν μας διαβάζουν, αλλά περιέργως, γνωρίζουν το τι γράφουμε. Φαίνεται πως ο καλός Θεούλης, αντί να τους στέλνει φώτιση, τους στέλνει τις αναρτήσεις του apopsignomi.blogspot.com!!!!!!

- Καλό βράδυ και να είσθε καλά στην υγεία σας.