Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

....φαπούλες

 - Ο Δημοτικός Σύμβουλος Διρφύων Μεσσαπίων κ. Φραντζής Ανδρέας μίλησε στην συνεδρίαση του ΔΣ χθες, για το θέμα των ανεμογεννητριών και ζήτησε να παραδώσουν τις κομματικές ταυτότητες τα μέλη της ΝΔ, η τοπική να κλείσει τα γραφεία και να παραδώσει τα κλειδιά, αλλά να παραιτηθούν και οι βουλευτές .....Εύβοιας του κόμματος.

- Έτσι πιστεύει ο κ. Φραντζής πως θα λυθεί το πρόβλημα; Κάπου προφανώς έχει μπερδευτεί. Το κόμμα δεν είναι η κυβέρνηση. Η Τοπική θ΄ απευθυνθεί στο κόμμα και το κόμμα στην κυβέρνηση και με το να κλείνουμε τα πάντα και να πάμε σε παραιτήσεις δεν οδηγεί πουθενά. Τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων τον ελέγχει ο Δήμος. Τον ελέγχει δηλαδή ο δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι τοπικές κοινότητες.

- Απλά τα πράγματα λοιπόν. Κλείνουμε τα πάντα σε όλο το μήκος και το πλάτος του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, για όσο χρειασθεί. Να μην λειτουργήσει καμία υπηρεσία και να μην μπαινοβγαίνει κανείς στα όρια του Δήμου.

- Καλό θα ήταν πάντως, να μην ξεχνάνε κάποιοι πως δεν είναι μόνο η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙ αυτή που έφερε τις ανεμογεννήτριες στην Εύβοια. Να θυμίσουμε τι έκανε το ΠΑΣΟΚ και πως δικός του κοινοτάρχης πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη, να θυμίσουμε και το τι έκανε τα 5 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έβαλε τις υπογραφές του για ανεμογεννήτριες στην Εύβοια. Να μην τα ξεχνάμε αυτά.