Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Γιατί έχουν δικαίωμα να έχουν όλοι άποψη και όχι "ο μπάρμπα Στέλιος", στο θέμα Παπακωνσταντίνου - ΕΠΣΕ; Από που προκύπτει αυτό;
Κύριοι, όλοι ξέρατε πως ο Παπακωνσταντίνου δεν θα παρέμεινε στην Ελλάδα. Αυτό το είχε κάνει γνωστό εδώ και περίπου 2 χρόνια. 
Γιατί λοιπόν έπρεπε να φτάσετε στο σημείο που φτάσατε;
Γιατί έπρεπε να μην σεβαστούμε τίποτα και κανέναν;
"Ο μπάρμπα Στέλιος" δεν υπήρξε κολλητός του Παπακωνσταντίνου. Άλλοι ήταν οι εκλεκτοί του και αυτό το γνωρίζουν καλά οι κύριοι Πίσχινας και Ρέτσας.
Είμαστε οι μόνοι που γράφαμε τα λάθη Παπακωνσταντίνου και γι΄ αυτό γράψαμε και για τα λάθη Ρέτσα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε .....τίποτα και κανέναν.
Δεν τελειώσαμε. 
Μας ενόχλησε που ο κ. Ρέτσας στο θέμα Παπακωνσταντίνου μίλησε για καταστατικό, για διαδικασίες, για νομιμότητα και άλλα τέτοια.
Κύριε Ρέτσα, δεν σας τιμά αυτή η ανακοίνωση και δεν θα θυμώσετε στο μέλλον, όταν κάποιος ζητήσει να τηρήσετε κι εσείς την νομιμότητα.
Κύριε Ρέτσα, όσο δηλητήριο κι αν πέσει ανάμεσα στον "μπάρμπα Στέλιο" και στον κ. Πίσχινα, δεν αλλάζουμε θέση και άποψη εμείς. Τα είχαμε γράψει χρόνια τώρα. Ο κ. Πίσχινας δεν είναι χθεσινός και δεν ακούει κανέναν Ρέτσα.
Η σχέση του με τον Παπακωνσταντίνου ποτέ δεν ήταν φιλική όπως θέλουν να την παρουσιάζουν κάποιοι.
Δεν το κρύβει φυσικά αυτό ο κ. Πίσχινας, ούτε ο κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά κι εσείς κύριε Ρέτσα το ξέρετε πολύ καλά.
Σας το γράφουμε λοιπόν.
Αν ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν έφευγε από την Ελλάδα, θα μπορούσε μ΄ ένα τηλεφώνημα στον κ. Πίσχινα, να είναι στην θέση του στην ΕΠΣΕ κι εσείς δεν θα λέγατε τίποτα.
Ο Παπακωνσταντίνου δεν το έκανε αυτό το τηλεφώνημα, γιατί απλά ήθελε να οδηγηθούν τα πράγματα εκεί που οδηγήθηκαν, για δικούς του λόγους και για ν΄ αποδείξει πως δεν αποφασίζεις εσύ κύριε Ρέτσα.
Τώρα οι παράγοντες του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, ξέρουν τα πάντα και θα μάθουν και περισσότερα, αφού τώρα αρχίζουν τα όργανα.
Και κάτι τελευταίο. Τώρα δεν θα υπάρχουν και οι δήθεν εξυγιαντές στην ΕΠΟ.
Την καλημέρα μας στον κ. Γιώργο Πίσχινα και να ξέρει πως εμείς δεν είμαστε οπαδοί του Παπακωνσταντίνου, ούτε παίρνουμε εντολές από αυτόν. Τον σεβόμαστε, όπως αγαπητέ Γιώργο, όπως σεβόμαστε κι εσένα.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν έχουμε υποχρέωση να ακολουθήσουμε τον δρόμο του κ. Ρέτσα, ο οποίος μίλησε για νομιμότητα, καταστατικό και διαδικασίες. Άδειασε τον άνθρωπο που τον πήρε από το χεράκι και αυτό δεν μπαίνει στην ζυγαριά.