Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

...μικρά, μικρά

 - Όλοι κάνουμε λάθη και όλοι καθημερινά πρέπει να διορθωνόμαστε. Το να βγάζουμε ο καθένας το δικό του πόρισμα, δεν οδηγεί πουθενά και δεν βοηθάει στο να γίνει κάποιος καλύτερος. Στο θέμα που προέκυψε στο νηπιαγωγείο στο Μπούρτζι, εμείς δεν αλλάζουμε άποψη. Η νηπιαγωγός, η οποία δεν ενήργησε σωστά και οι γονείς του παιδιού, θα πρέπει να συναντηθούν, να κάνουν μια μεγάλη αγκαλιά στο παιδί και όλοι μαζί να.... βοηθήσουν ώστε το αύριο να είναι καλύτερο για το παιδί, την νηπιαγωγό, τους γονείς και γενικότερα για το νηπιαγωγείο. Δεν αλλάζουμε την άποψή μας και πιστεύουμε πως στο τέλος, όλα θα πάνε καλά.

- Κάποιοι χρησιμοποιούν το θέμα των ανεμογεννητριών, για να κερδίσουν χρήματα και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Πιέζουν τις εταιρείες βάζοντας μπροστά συλλόγους και πολιτικούς, μέχρι ν΄ αποκτήσουν πρόσβαση στις εταιρείες και να πάρουν χορηγίες.

- Πάντως είναι και πονηρούληδες, αφού παίρνουν χορηγίες, από θυγατρικές των εταιρειών που έχουν σχέση με τις ανεμογεννήτριες. Κυρίες και κύριοι, τα συμφέροντα των πολιτών δεν τα φροντίζουν κάποιοι οι οποίοι δεν εκπροσωπούν παρά μόνο τον εαυτό τους.