Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

....φαπούλες

  - Ούτε μίσος, ούτε κακία έχουμε προς πολιτικά πρόσωπα, προς πρόσωπα της αυτοδιοίκησης ή του αθλητισμού. Γράφουμε την άποψή μας και είναι λογικό να μην συμφωνούμε με κάποιους. Εμείς έχουμε ξεκάθαρη άποψη για πολιτικές πρακτικές, δεν αλλάζουμε κόμμα κάθε Δευτέρα, δεν αλλάζουμε εύκολα άποψη για Δημοτικές Παρατάξεις, ούτε για ανθρώπους του αθλητισμού. Φτάνουμε στο σημείο ν΄ αλλάξουμε άποψη για πρόσωπα, όταν αυτά, ακολουθούν πρακτικές οι οποίες ως... στόχο έχουν την καρέκλα της εξουσίας και μόνο.

- Εμείς δεν διαθέτουμε ούτε μαγική ράβδο, ούτε μπορούμε να επηρεάσουμε κόσμο. Απλά παρακολουθούμε το τι κάνει το κάθε πρόσωπο της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης ή του αθλητισμού και αναδεικνύουμε τα λάθη του. Αυτό μας οδηγεί στο να δικαιωνόμαστε μελλοντικά και αυτό οδηγεί πολλούς στο να μας διαβάζουν σαν να έχουν πάρει συνταγή γιατρού!!!!! Μας διαβάζουν πριν πάρουν τον πρωινό τους καφέ, το μεσημέρι πριν το φαγητό και το βράδυ πριν πάνε για ύπνο!!!!!

- Ακούμε πολλά για την στάση μας στα θέματα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και σε ότι έχει να κάνει με την κυρία Τζοβάννα Γκόγκου. Ας το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν. δεν υπήρξαμε ποτέ υποστηρικτές της πρακτικής του Άδωνη Γεωργιάδη. Δεν μας αρέσουν οι κραυγές και οι συνεχείς καταγγελίες μέσα από ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές. Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κάνεις προτάσεις και δεν περιμένεις να κάνει κάτι ο δήμαρχος για να βγεις να το καταγγείλεις.

- Τα λάθη του δημάρχου κ. Ψαθά είναι αρκετά, αλλά δεν είναι αυτά που λέει η κυρία Γκόγκου και τα οποία έχει ακούσει από ένα ΜΜΕ. Υπάρχουν οι δημότες, από τους οποίους πρέπει να αντλεί θέματα, αλλά αυτό προϋποθέτει καθημερινή επαφή μαζί τους. Αυτό δεν σημαίνει πως η κυρία Γκόγκου, πρέπει κάθε μέρα να είναι στους δρόμους, αλλά θα μπορούσε έστω μία φορά τον μήνα να συγκαλεί συνεδρίαση των μελών της παράταξής της και να παίρνει πληροφόρηση από εκλεγμένους και μη από κάθε κοινότητα.

- Πότε έγινε αυτό; Ξέρουμε την απάντηση, αλλά δεν θα μπούμε στο τρυπάκι να συζητήσουμε κάτι που δεν ισχύει. Είναι φανερό πως σε κάθε κοινότητα υπάρχουν προβλήματα, αλλά αυτά η αντιπολίτευση ούτε καν τα αναφέρει. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως δεν τα γνωρίζει ή φοβάται να τα φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο για κάποιους λόγους.

- Επιμένουμε λοιπόν στην άποψή μας. πρέπει η κυρία Γκόγκου να προχωρήσει σε χρήσιμη και σωστή αντιπολίτευση, να περάσει στο ΕΜΕΙΣ και να μείνει μακριά από το ΕΓΩ. Να μοιράσει το χρόνο της παρέμβασής της, σε όλους τους συνεργάτες της, οι οποίοι είναι αξιόλογοι και να μην μιλάει η ίδια για κάθε θέμα.