Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - "Ο μπάρμπα Στέλιος" έχει ήσυχη την συνείδησή του, για τα θέματα που αφορούν την ΕΠΣ Εύβοιας και σε καμία περίπτωση, δεν μπαίνει στο τρυπάκι να επιλέξει να είναι στο άρμα κανενός. Στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι φανερό και κανείς δεν θα κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του.
Είναι τραγικό ν΄ ακούμε να λένε, λίγοι ευτυχώς, πως παίζουμε το παιχνιδάκι του Παπακωνσταντίνου!!!
Ποιο είναι άραγε αυτό;
Με το ίδιο σκεπτικό μέχρι πριν λίγο καιρό παίζαμε το παιχνιδάκι του Ρέτσα;
Όχι κύριοι. Δεν παίζουμε κανενός το παιχνιδάκι, αφού ακολουθούμε τα πραγματικά γεγονότα και όχι τα θέλω του καθενός.
Ο Παπακωνσταντίνου δικαιώθηκε εδώ και καιρό από το αρμόδιο.... όργανο της ΕΠΟ και πριν δύο εβδομάδες και από την δικαιοσύνη και έπρεπε να είχε επιστρέψει στην θέση του προέδρου της ΕΠΣΕ, όπως ο νόμος ορίζει και κανείς δεν μπορεί να κάνει παιχνίδια με την δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της.
Δεν παρανομήσαμε εμείς και δεν ψάχνουμε εμείς για δικαιολογίες. 
Υπεύθυνος για την κωλοτούμπα του, είναι ο κ. Γιάννης Ρέτσας, ο οποίος παίζει καθυστέρηση, γιατί ξέρει πως ο κ. Παπακωνσταντίνου, δεν θα συνεχίσει να ζει στην Ελλάδα και θέλει να τον οδηγήσει στην αγανάκτηση και να φύγει μια ώρα νωρίτερα για το Μαϊάμι, ώστε να μείνει ο ίδιος γαντζωμένος στην θέση στην οποία ο Παπακωνσταντίνου τον πρότεινε.
Ο κόμπος ξεπέρασε το χτένι, αφού πρώτα το έσπασε. Ξέρουμε καλά την θέση των περισσοτέρων μελών του ΔΣ και κανείς Ρέτσας ή Παπακωνσταντίνου δεν έχει το δικαίωμα να διασύρει τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ και να τα θεωρεί "κουρδιστά και υπάκουα ανθρωπάκια".
Είναι άνθρωποι και απλά έκαναν υπομονή, γιατί ήθελαν όλα να εξελιχθούν ομαλά. Η υπομονή τους εξαντλήθηκε. Τα όρια ξεπεράσθηκαν και πλέον το θέμα πήρε διαστάσεις και θα έχουμε σοβαρότατες εξελίξεις.
"Ο μπάρμπα Στέλιος" δεν θ΄ ασχοληθεί με αυτά που κυκλοφορούν. Ξέρει πως την ευθύνη την έχει ο κ. Ρέτσας. Το αν είναι άλλος πίσω ή μπροστά του, δεν θα το αναλύσουμε. Παίζει καθυστέρηση για να περάσει ο χρόνος.
Το ξαναγράφουμε. 
Ο Παπακωνσταντίνου δικαιώθηκε και έπρεπε να είχε κληθεί να πάρει την θέση του.
Ο κ. Ρέτσας δεν το έκανε αυτό, αλλά δεν βρήκε την δύναμη να πει και κάτι για την δικαίωση Παπακωνσταντίνου.
Σήμερα εμείς προχωράμε ένα βήμα παραπέρα και δηλώνουμε πως την αδικία δεν την συγχωρεί ούτε ο Θεός.
Αν ο κ. Ρέτσας δεν προχωρήσει μέχρι την Κυριακή τις διαδικασίες, "ο μπάρμπα Στέλιος" θα κάνει αυτό που πρέπει και δεν θ΄ αρέσει καθόλου στον κ. Ρέτσα.
Δεν θα το κάνουμε κρυφά, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι. Φανερά, χωρίς κουκούλες και χωρίς δικαιολογίες.
Ίσως είναι καλύτερα έτσι, γιατί έτσι κι αλλιώς, το ποδόσφαιρο δεν υπάρχει πλέον, όπως το ξέραμε και οι εξυγιαντές το κατέστρεψαν, με διάφορους προσκυνημένους, βολεμένους και ανθρώπους που πάντα θέλουν κάποιον από πίσω τους για να τους σπρώχνει.
Η ΕΠΣΕ μπορεί να σώσει κάποια πράγματα, αφού στο ΔΣ υπάρχουν αξιόλογα μέλη και δεν είναι μειοψηφία, δεν είναι κουρδιστά ανθρωπάκια, δεν είναι στρατιωτάκια. 
Ραντεβού την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021. 
"Ο καθένας θα κοιμηθεί, όπως θα στρώσει" και μην βρεθεί κάποιος να κάνει παρέμβαση και να ζητήσει έστω και μια μέρα παραπάνω χρόνο.