Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε, να φοράτε την μάσκα σας και για όσους υπάρχει κάλεσμα για εμβόλιο να πάτε να το κάνετε και να μην παίξετε το παιχνίδι συμφερόντων για το ένα ή το άλλο εμβόλιο. Πρέπει
 να έχουμε εμπιστοσύνη στους επιστήμονος και να μην δίνουμε σημασία σ΄ αυτούς που απλά με μία διαφορετική δήλωση δημιουργούν θέματα και παίρνουν τα 5΄ δημοσιότητας. Έγιναν περίπου 1.400.000 εμβολιασμοί αφού περίπου 900.000 Έλληνες πήραν την πρώτη δόση του εμβολίου. Αλήθεια πόσοι από αυτούς έπαθαν κάτι; Τέλος πάντων. Εμείς θα γράφουμε την άποψή μας και έχουμε και έναν λόγο παραπάνω, αφού κάναμε εμβόλιο και μάλιστα το astrazeneca, για το οποίο... έχουν ακουσθεί πολλά. 

- Την καλημέρα μας στην "επαγγελματία δημοσιογράφο" η οποία κάτι έχει με το Λευκαντί ή με κάποιο ξενοδοχείο της περιοχής, αφού από το πουθενά έγραψε στην ιστοσελίδα της πως ξενοδοχείο της περιοχής, σύμφωνα με πληροφορίες πολιτών, βρέθηκε γεμάτο κορονοϊό και πως μετά από δική της παρέμβαση, στις αρμόδιες υπηρεσίες, θα γίνουν έλεγχοι, αφού το ξενοδοχείο παρέμεινε ανοιχτό!!!!!!

- Κυρία μας, σύμφωνα με πληροφορίες πολιτών οι οποίοι συχνάζουν στην περιοχή, αυτό ήταν ένα μεγάλο ψέμα και οι πολίτες δίνουν την δική τους εξήγηση. Τι λένε; "Πριν λίγες μέρες πήγε στο ξενοδοχείο μια δημοσιογράφος, με τον σύζυγό της, σύντροφό της ή φίλο της και επειδή δεν την αναγνώρισαν, παρά του ότι συστήθηκε κι επειδή δεν της πρόσφεραν δωρεάν διαμονή ή δεν έκαναν τουλάχιστον μεγάλη έκπτωση ή δεν δέχθηκαν να προβληθεί η επιχείρησή τους στην ιστοσελίδα της, τους είπε το γνωστό "θα δείτε τι θα πάθετε"!!!!!

- Όλα αυτά σύμφωνα με πληροφορίες πολιτών οι οποίοι συχνάζουν στην περιοχή. Εμείς αυτά δεν θα τα αποσύρουμε, γιατί εμείς δεν θίγουμε πρόσωπα και περιοχές, ούτε επιχειρήσεις, όπως κάνουν "επαγγελματίες δημοσιογράφοι", οι οποίοι μετά την μαλακία που έκαναν και διαφήμισαν ως αποκλειστικό το θέμα, σφυρίζουν αδιάφορα, χωρίς να έχουν το θάρρος να ζητήσουν μια συγνώμη. Σεβόμενοι τα προσωπικά δεδομένα ονόματα δεν γράφουμε, γιατί εμείς δεν έχουμε μάθει τέτοιου είδους ενημέρωση. Το Λευκαντί δεν έχει ανάγκη από δήθεν φίρμες της ενημέρωσης.

- Τώρα τι κάνουμε; Όταν έχεις μπροστά σου ένα βουνό προβλήματα, προφανώς κάνεις και λάθη, αφού όπως λέει ο λαός, "κοντά στα ξερά, καίγονται και τα χλωρά". Εμάς δεν μας αρέσει το άδικο και σε καμιά περίπτωση δεν το βάζουμε κάτω από το χαλάκι. Είμαστε ξεκάθαροι και παρεμβαίνουμε φιλικά ώστε να αποκατασταθεί η αδικία. Το ίδιο θα κάνουμε και σήμερα.