Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Καλή Σαρακοστή και να φοράτε πάντα την μάσκα σας, να κρατάτε αποστάσεις και να μην ακούτε αυτούς που για άλλους λόγους, θέλουν να μην τελειώσει αυτή η πανδημία.
Να έχετε εμπιστοσύνη στους επιστήμονες και τους ειδικούς και όχι σ΄ αυτούς που ίσως να ήταν και οπαδοί "του νερού του Καματερού" ή γιατί όχι και "της Αγίας του Αιγάλεω"!!!
Να τηρούμε όλοι τα μέτρα και για να περνάει η ώρα μας, ας ακούμε τα παπαγαλάκια, τα οποία αποκρύπτουν την αλήθεια, αποκρύπτουν τα τηλεφωνήματα σε ....μέντιουμ και χαρτορίχτρες από τηλέφωνα σχολείων, αποκρύπτουν τα πολλές χιλιάδες ευρώ στον χορηγό τους και έχουν στόχο την Μιντζιφίρη......

- Εμείς το ξεκαθαρίζουμε από την αρχή, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Έχουμε εμπιστοσύνη στην δήμαρχο Έλενα Βάκα και ξέρουμε καλά και την κυρία Μιντζιφίρη. Σε καμία περίπτωση δεν θ΄ αφήσουμε το θέμα και σε καμία περίπτωση δεν θα κουκουλώσουμε αυτά που συνέβησαν και τα οποία δήλωσε η κυρία Ελένη Μιντζιφίρη. 

- Ο στόχος είναι να μην παραμείνει συνεργάτης της δημάρχου, η κυρία Μιντζιφίρη για να χρειαστεί κάποιους άλλους, ώστε να ψηφίζουν τα θέματα. Όσο για το αν υπάρχουν στοιχεία για τηλεφωνήματα σε πενταψήφια νούμερα, για απευθείας αναθέσεις, για πληρωμές χωρίς παραστατικά κλπ, όποιος θέλει ας το ψάξει και θα τα βρει.

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα είναι δεδομένο πως θα έχει πίεση από κάποιους, ώστε να συγκαλύψει την αλήθεια, αλλά δεν θα τσιμπήσει. Να ξέρει όμως πως αυτοί που της λένε διάφορα, είναι αυτοί οι οποίοι δεν κάνουν καλή διαχείριση από την θέση που έχουν στον χώρο της εκπαίδευσης και σύντομα, θα δώσουμε στοιχεία στην δημοσιότητα. Το να καλύψουμε συναδέλφους δεν είναι κακό, αλλά όχι όταν αυτοί χρησιμοποιούν χρήματα άλλων για αγορές, γεύματα και άλλα.

- Σαρακοστή έχουμε και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το φαγητό. Έχει να κάνει και με την συμπεριφορά μας και με τον τρόπο που ζούμε. Ρωτήστε τον πνευματικό σας και θα δείτε πως έχουμε δίκιο.
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ